Aktualny czas: 26-06-2025, 8:04
Witaj! (Logowanie — Rejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!
Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!
Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
|

Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Uprzejmi prosze o pomoc
|
Autor |
Wiadomość |
eldawido
Newbie

Liczba postów: 3
Reputacja:
0
|
Pablo napisał(a):Z kart graficznych znalazłem jeszcze w komputroniki w podobnej cenie [code:1]http://www.komputronik.pl/Karty_graficzne/PCI_Express_x16/chipset_nVidia/GeForce_8600_GTS/GeForce_8600_GTS_Palit_256MB_HDTV__DVI_PCI_E_/pelny,id,39206/[/code:1] (allegro ~492zł). DirectX 10 to przyszłość teraz pewnie większosc gier będzie pod niego wydawana.
Zasilacz proponuję OCZ StealthXStream 500W SLI 120mm
Procesor z drugiego zestawu tyle, że na jądrze Windsor (allegro ~420zł) Podobno dobre OC
Jako płytę główną proponuję ASUS M2N-X nForce 520 MCP DualDDR2-800 (Allegro ~190zł), głównie ze względu na brak środków.
Pamięci proponuję PATRIOT Signature DDR2 1 GB 800MHz (allegro ~130zł) Niestety nie udało mi się znaleść w tej kwocie 2GB (chyba że jakieś no name)
Głowy za to nie daje ale wydaje mi się iż wszystko powinno do siebie pasować. Nie warto brać gorszego zasilacza, gdyż jest on bardzo ważną częścią komputera. Proponował bym troche poczekać i dozbierać troche pieniędzy na zakup czegoś lepszego, bo gier typu Crysis to to raczej nie uciągnie. Ja kupowałem swój komputer jakieś 2 lata temu i po roku jeszcze wszystko na maxa wyciągał ale teraz postęp idzie dużo szybciej i może się okazać, że po roku będzie się dało grać ale na średnich lub minimalnych trybach.
dziekuje za odpowiedx.
płyta główna nie dostepna .. juz ... (tak mi powiedzieli bynajmiej na giełdzie. )
zastanawiam sie nad asusem p35 ma nowy chipset i jest całkiem fajna
procesor:
czyli jednak proponujesz na AMDku ? JAk z wydajnoscia ? AMD vs INTEL: ?
AMD ATHLON 64 x 2 5200 + 2600mhz box dual core am2
pamieci ciezko bedzie  :d jednak te 2 gb .. nawet z słabszej firmy mogły by duzo dac w gierkach .... ? co o tym myslisz:d Jako FAchowiec ?
ACha jeszcze te karty graficzne gdybys miał do wyboru x1950pro(najwyzsze taktowania z wszystki jednak bez dx10w grach z dx9 wychodzi duzo lepiej) vs x2600pro lub xt(o tej nic nei wiem a jest tania z wiekszym numerem wiem ze ma dx10) vs gf 8600gts
z Góry dziekuje  pozdrawiam
|
|
04-11-2007, 12:54 |
|
Wiadomości w tym wątku |
[Bez nazwy] - przez eldawido - 04-11-2007, 12:54
|