• Forum

• Regulamin

• Szukaj

• Użytkownicy

• Kalendarz

• Pomoc

• Kontakt

•  
Aktualny czas: 25-06-2025, 20:03 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!

Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!

Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
facebooktwitteryoutube
gostek
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Neonet wygrał Daymakerindex.
Autor Wiadomość
gostek Offline
Znawca

Liczba postów: 62
Reputacja: 0
Neonet wygrał Daymakerindex.
Pewnie większość słyszała. To oznacza, że mają najlepszą obsługę w Europie. No właśnie - a jakie jest wasze zdanie? Zawsze miałem z tym sklepem pozytywne doświadczenia i zawsze uważałem, że ogólnie nasza polska obsługa jest kompletnie niedoceniana. A jak wy sądzicie?
25-05-2017, 10:44
Odpowiedz cytując ten post
Francka Offline
User
**

Liczba postów: 17
RE: Neonet wygrał Daymakerindex.
Trudno oceniać sklepy, kiedy kupowało się tylko w Polsce, ale u nas nie mam powodów żeby się czepiać. Skoro oceniano na podstawie opinii tajemnicznego klienta, to raczej ocena obiektywna. Z innej beczki - u nas zawsze bardzo dbało się o jakość obsługi klienta, tylko w Polsce ludzie nie mają zwyczaju docenania...
26-05-2017, 17:15
hotpatrycja2TB Offline
Znawca

Liczba postów: 87
Reputacja: -3
gostek nie kamp mida
29-05-2017, 8:56
gostek Offline
Znawca

patrycja - co masz na myśli? Nie rozumiem?
francka - no ja mam doświadczenia i w PL i na zachodzie, ale to też średnio wystarczająco do oceniania. Gdybym kupował wiele razy, chociaż kilkanaście w krótkim czasie, to pewnie wtedy można by patrzeć na moje opinie poważnie, ale tak... Istotne, że ktoś w końcu tego polskiego pracownika docenia.
29-05-2017, 10:44
Francka Offline
User
**

Liczba postów: 17
Też nie rozumiem o co jej chodziło.
Tak - z tym docenieniem to pozytywne. To też powinna być reklama dla polskich pracowników za granicą. Co do Neonet - oby to utrzymali. W sumie na tym rynku konkuruje się już nie tylko ceną, ale przede wszystkim jakością obsługi.
30-05-2017, 17:46
hotpatrycja2TB Offline
Znawca

Liczba postów: 87
Reputacja: -3
nie kamp mida tym gragasem huju
31-05-2017, 11:30
gostek Offline
Znawca

Ok, już widzę po twoich postach że jesteś po prostu spamerem.
Tak naprawdę u nas sklepy muszą dbać o temat obsługi, bo wojny cenowej nikt już nie przetrwa, nie ma z czego zniżać, a jednak mimo wszystko na jakość to u nas zwraca się uwagę. Zauważanie tej jakości to inna sprawa, ale co tutaj dużo mówić - ma ona dla nas znaczenie.
01-06-2017, 10:45

Skocz do: