• Forum

• Regulamin

• Szukaj

• Użytkownicy

• Kalendarz

• Pomoc

• Kontakt

•  
Aktualny czas: 16-08-2025, 2:33 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!

Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!

Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
facebooktwitteryoutube
Lumajas
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Płytka pod czterordzeniaka ;)
Autor Wiadomość
Lumajas Offline
User
**

Liczba postów: 23
Reputacja: 0
Płytka pod czterordzeniaka ;)
Mam zamiar unowocześnić swój sprzęcik... Wiem, że w listopadzie wchodzą nowe procki zarówno Intela jak i AMD więc chyba poczekam na nie... nawet gdybym ich niezakupił to napewno ceny Intelka C2Q 6600 napewno pójdzie w dół (póki co znalazłem po 888 zeta) Smile planuje zakup pod niego płytki MSI P35 FR2 Jak myślicie dobry wybór?? Zależy mi na tym, żeby był na niej interface ATA Wink Choc fakt, że sytuacje komplikuje fakt wypuszczenia przez NVidie na przełomie listopada/grudnia kart GeForce 9 series..., które będą śmigały na szynach PCI-E 2.0... więc pewnie trzeba będzie wymyślić inną płytkę... Chyba, że zakupie sobie karte pokroju 8800 GT a nie jakiś tam 8600 GTS Wink (niepchając się w tą nową serię) i zostane przy tej płytce... Zastanawiałem się nad płytkami Asusa, ale słyszę coraz więcej negatywnych ocen sprzętu tego producenta... ;/ Acha jeśli chodzi o pamięci to raczej niebęde się bawił w superszybkie kości... wystarczą kości pokroju Patriot 800 Wink albo Geil Wink chyba, że też macie inne propozycje.. Smile Na modernizacje kompa mam 2000-2500 zeta... przy czym nagrywarkę dvd mam, hdd chcę zostawić stary :P (stąd ważne, żeby była ATA :P), monitor także pozostaje bez zmian Smile przynajmniej narazie :P.. buda niewiem.. jeśli zostaną jakieś grosze to kupie nową... póki co planuje zostać przy starej... Wink
21-10-2007, 20:54
Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
Płytka pod czterordzeniaka ;) - przez Lumajas - 21-10-2007, 20:54
[Bez nazwy] - przez Pablo - 22-10-2007, 15:00
[Bez nazwy] - przez Lumajas - 23-10-2007, 17:54
[Bez nazwy] - przez Pablo - 23-10-2007, 18:37
[Bez nazwy] - przez Vinci - 23-10-2007, 20:01
[Bez nazwy] - przez Lumajas - 24-10-2007, 15:18
RE: Płytka pod czterordzeniaka ;) - przez Turan404 - 29-12-2007, 12:19

Skocz do: