W celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania, forum WebElite.pl wykorzystuje pliki cookies. Zmiany ich ustawień możesz dokonać w opcjach konfiguracyjnych swojej przeglądarki.
  • Forum

  • Regulamin

  • Szukaj

  • Użytkownicy

  • Kalendarz

  • Pomoc

  • Kontakt

  •  
Aktualny czas: 25-06-2017, 13:08 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!

Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!

Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
facebooktwitteryoutube
Rozpocznij wątek  Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
System nie startuje
Autor Wiadomość
andim Offline
Newbie
*

Liczba postów: 1
Reputacja: - 0 +
Post: #1
System nie startuje
Czy może ktoś z was może podejrzewać dlaczego mam utrudniony rozruch systemu,? jak załączam komputer to słychać piknięcie na płycie i zaczyna obracać się turbinka na procesorze lecz po około 4-8 sekundach wszystko ucicha i po chwili samo od nowa wszystko rusza i tak w kółko aha turbinki te co są na karcie grafiki obracają się bardzo pomału nie wchodzą w swoje obroty dopiero jak wejdą to aż zaczyna wyć i dopiero zaczyna się świecić ekran i pojawiają się na nim literki ale i tak wtedy jeszcze lubi się wyłączyć, nie wiem czy to jest wina karty grafiki czy płyty głównej aha karta graficzna działa tylko na jednym wejściu pciexpres a na płycie są 3 takie wejścia lecz na pozostałych karta wogóle nie działa nie kręcą się wogóle turbinki
02-06-2015 19:17
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Support
Rozpocznij wątek  Odpowiedz 


Skocz do: