• Forum

• Regulamin

• Szukaj

• Użytkownicy

• Kalendarz

• Pomoc

• Kontakt

•  
Aktualny czas: 01-06-2025, 21:33 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!

Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!

Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
facebooktwitteryoutube
igororzol
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Coraz to wiecej możliwości - internet
Autor Wiadomość
igororzol Offline
Newbie
*

Liczba postów: 5
Reputacja: 0
Coraz to wiecej możliwości - internet
Internet staje się coraz szybszy już wkrótce myśle że bedziemy mogli oglądać telewizje przez internet, już teraz można oglądać niektóre kanały telewizji takich jak:
tvpolonia ,polsat2, tvp regionalne i jeszcze pare innych, niedługo myśle że będziemy mogli oglądać tvn, polsat i tvp i to zupełnie za darmo... dla tych co nieprobowali jeszcze tego typu rozwiązan polecam strony z tej tematyki np ta jest godna uwagi
Kod:
http://www.tele-online.pl/readarticle.php?article_id=435
(Polsat2)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-02-2008, 16:24 przez Pablo.)
20-02-2008, 23:42
Odpowiedz cytując ten post
szczesny Offline
Newbie
*

Liczba postów: 1
RE: Coraz to wiecej możliwości - internet
Jeszcze jednym fenomenem internetu, też online są programy udostępniane przez portale. Aplikacje dostarczane są jako usługa. Nie zabierają przestrzeni dyskowej, a wszystkie zapytania realizuje serwer dostawcy, prezentując wyniki na komputerze klienta. Przykład z ostatnich poszukiwań prezentu na dzień babci. Kreator fotoobrazów SweetHomeDecor, który krok po kroku prowadzi do celu.
Programy choć nie są dedykowane, jest ich tak wiele, że łatwo znaleźć ten pasujący do wyzwania. Wspierają je wszystkie przeglądarki z mobilnymi włącznie. Szczególnie, że niedługo Google planuje wprowadzenie nowego indeksu promującego strony responsywne.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-01-2017, 21:06 przez szczesny.)
17-01-2017, 11:27
fugazi Offline
Newbie
*

Liczba postów: 1
Zgadzam się, telewizja taka jaką pamiętamy sprzed 10 lat odchodzi już do lamusa. Ja ostatnio złapałem się na tym że wszystkie filmy jakie oglądam to tak naprawdę filmy online i przez te wszystkie reklamy w telewizji praktycznie zarzuciłem ich oglądanie w pudle. W dodatku szeroki wybór, możliwość zatrzymania, powtórzenia sceny, elastyczność - wszystko to działa na plus internetowej telewizji!
06-04-2017, 21:05
fraannesok Offline
Newbie
*

Liczba postów: 6
Szukacie bardzo dobrej opcji na swoje wydatki ? A może prowadzicie własną działalność gospodarczą i szukacie idealnego kredytu ? Chwilówki i pożyczki ratalne od Wonga Tylko nie chwilówki ! Według mnie, a korzystałem z paru ofert kredytów i chwilówek najlepszą opcją w dzisiejszych czasach jest pożyczka gotówkowa bez zaświadczeń, kredyt dla firm Alior bez zaświadczeń to jedna z oferta firmy Aasa która udziela szybkich kredytów ratalnych, decyzje nawet do 15 min ! Bez ukrytych kosztów, niezła opcja na start !
11-05-2017, 17:41
hotpatrycja2TB Offline
Znawca

Liczba postów: 87
Reputacja: -3
pszwecies mozna oglondac tefałen pszes neta zacofany czy co ty jeses gdzie ty zyjes
15-05-2017, 11:00

Skocz do: