• Forum

• Regulamin

• Szukaj

• Użytkownicy

• Kalendarz

• Pomoc

• Kontakt

•  
Aktualny czas: 04-07-2025, 12:25 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!

Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!

Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
facebooktwitteryoutube
IT Kontrakt
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
developerzy Ruby on Rails – oferty pracy
Autor Wiadomość
IT Kontrakt Offline
Znawca

Liczba postów: 81
Reputacja: 0
developerzy Ruby on Rails – oferty pracy
Młody, dynamiczny zespół poszukuje swojego Lidera oraz Seniora, a przede wszystkim Programistę, który nadal chce zgłębiać tajniki Ruby, a nawet Ruby … on Rails!
Rekomendacje prowadzone są na bezpośrednio na etat, gwarantując zatrudnienie w jednym z najprężniej rozwijających się firm z branży software house we Wrocławiu.
Do rzeczy i w skrócie:

Co musze umieć?
- Rozumieć funkcjonowanie rozwoju oprogramowania firmy - ale tego przecież się nauczę
- Rozumieć modele cyklu życia oraz rozwoju oprogramowania
- Biegła znajomość programowania w języku Ruby - w końcu pracuję w Ruby on Rails
- Umiejętność i chęć uczenia się nowych rzeczy (LMS API, Aeries API) - o tak nowości, to właśnie to, co lubię
- Znajomość HTML oraz CSS 3/5 - pracujemy webowo
- Obycie z silnikiem bazy danych SQL/NOSQL - bazy danych to bazy danych
- Dobra znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie - klient przecież mnie zrozumie

Co mogę zyskać?
- perspektywicznego pracodawcę, który rozwija każdy projekt od początku do końcu
- sprawdzonych klientów zewnętrznych ze Stanów Zjednoczonych, Kanady oraz Ameryki Południowej
- atmosferę pracy, w której nie można się nudzić (firmowe święta, prezenty urodzinowe, strefy relaksu)
- no i oczywiście standardowe benefity: opieka medyczna, karta MultiBenefit, -MultiSport Classic

A jeżeli nie jestem z Wrocławia?
To nic - gwarantujemy pakiet relokacyjny dla nowych członków zespołu.
No dobrze… a ile mogę zarobić?
Poziom regular: 8 000 - 9 000 brutto przy UP
Poziom seniorski: 11 000 - 12 000 brutto przy UP
Lider: 12 000 - 14 000 brutto przy UP
Interesuje Cię umowa o pracę czy model B2B? Możemy wypracować najkorzystniejszy dla Ciebie model współpracy.

Osoby zainteresowane zapraszam do bezpośredniego kontaktu na adres: Klaudia.Janiak@itkontrakt.pl .Szczegółowo zaplanujemy plan działań i dalszą rekomendację.
28-08-2015, 14:23
Odpowiedz cytując ten post

Skocz do: