• Forum

• Regulamin

• Szukaj

• Użytkownicy

• Kalendarz

• Pomoc

• Kontakt

•  
Aktualny czas: 01-06-2025, 4:47 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!

Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!

Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
facebooktwitteryoutube
zwidek04
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem z FPS
Autor Wiadomość
zwidek04 Offline
Newbie
*

Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Problem z FPS
Mam taki oto komputer od 2 lat. Problem polega na tym, że mam mało fps w grach. Komputer do najsłabszych nie należy, więc nie wiem w czym tkwi problem. Np. kolega z taka sama karta graficzna (tylko dodatkiem Ti) ale słabszym prockiem wyciąga +200fps w csgo, gdzie u mnie jest to do 100fps. Czyli wynik nie powalający. W Skyrim w małych lokacjach z dużym zagęszczeniem postaci gra po prostu klatkuje. Są to tylko 2 przykłady, ale problem występuje w każdej grze, myślę że przy takich parametrach fpsów powinno być więcej.
Czy ktoś znający się mógłby wypowiedzieć się na ten temat? Czy coś jest nie tak z kompatybilnością miedzy zespołami na płycie głównej, czy coś z tych rzeczy. Nie znam się na tym i liczę na profesjonalną pomoc.

Procesor: AMD FX™-4100 Quad Core Processor (4CPUs), ~3.6GHz
Grafika: Nvidia GeForce GTX 560 (1gb)
Płyta Gł: ASRock 970 Extreme4
RAM: 8gb DDR3 pc3-10700

[Obrazek: fn1xQPb.jpg]
20-02-2015, 12:35
Odpowiedz cytując ten post
tritimi Offline
User
**

Liczba postów: 10
Reputacja: 0
RE: Problem z FPS
AMD vs. GeForce tak myślę. Taka naprawa komputerów to już wyższy poziom wtajemniczenia jednak. Mogę się mocno mylić.
11-05-2015, 7:53
Odpowiedz cytując ten post

Skocz do: