• Forum

• Regulamin

• Szukaj

• Użytkownicy

• Kalendarz

• Pomoc

• Kontakt

•  
Aktualny czas: 01-06-2025, 23:20 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!

Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!

Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
facebooktwitteryoutube
Bernard
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reklamy
Autor Wiadomość
Bernard Offline
Newbie
*

Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Question  Reklamy
Witam, mam pewien problem z którym do tego stopnia się już ''denerwuje'', ze zaczynam żałować świeżo kupionego komputera. Sa to reklamy, które wyskakują co dosłownie chwile, i w takiej ilości, ze niemożliwym się staje obejrzenie czegokolwiek. Tematu takiego nie widziałem, no ale informatykiem nie jestem. Moze to tak proste jest, ze się nie pojawia..
Mam komputer AC XC-605 z Windows 8
Antywirus McAfee
Zmieniłem przeglądarkę na Mozillę, myśląc, ze to coś pomoże, ale problem jet ciągle ten sam. Wcześniej miałem Chroma, ściągnąłem te rozszerzenia adblock, ale nic nie dało.
Kończąc litanie, mam pytanie, jak to zrobić? Jak poblokowac to wszystko raz, a porządnie? Dzieki bardzo.
21-01-2015, 11:49
Odpowiedz cytując ten post
Adriano90 Offline
Newbie
*

Liczba postów: 1
Reputacja: 0
RE: Reklamy
Zacznij od pobrania najnowszej wersji AdwCleaner i odpalenia go na kompie. Usuń wszystkie śmieci które znajdzie i daj znać jak sytuacja
01-03-2015, 11:57
Odpowiedz cytując ten post

Skocz do: