• Forum

• Regulamin

• Szukaj

• Użytkownicy

• Kalendarz

• Pomoc

• Kontakt

•  
Aktualny czas: 02-06-2025, 16:15 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!

Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!

Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
facebooktwitteryoutube
antek11
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem z radeonem 9200
Autor Wiadomość
antek11 Offline
Newbie
*

Liczba postów: 2
Reputacja: 0
Problem z radeonem 9200
Witam,

mam nastepujacy problem. Mam karte ATI Radeon 9200. Mialem na komputerze windows XP i robilem jeog uaktualnienie przez zainstalowanie na niego windowsa xp. Przy instalacji wyskoczyl blad, ze brak pliku VIAAGP!.SYS, dalem anuluj i instalacja szla dalej. Po instalacji nie bylo sterownikow do karty graficznej, wiec psotanowilem je zainstalowac. Przy isntalacji wyskakiwal blad, zebym sprobowal pirw zainstalowac systemowe sterownika VGA. Zainstalowalem Hydravision i teraz przy instalacji wyskakuje blad ze sterowniki wysiwetlania nie sa zgodne z karta zainstalowana na tym komputerze. System nie wykrywa mi zadnej karty graficznej. Probowalem instalowac sterowniki spod systemu awaryjnego w 16 i 256 kolorach, probowalem usuwac stare sterowniki za pomoca drives cleaner'a oraz probowalem wyciagac i montowac karte graficzna jeszzce raz i to nic nie dalo :/

prosze bardzo o pomoc

pozdrawiam
Antek
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-03-2008, 21:33 przez Vinci.)
18-12-2007, 12:41
Odpowiedz cytując ten post
Pablo Offline
VIP

Liczba postów: 851
Reputacja: 18

Proponuję format partycji z Windowsem i "świeżą" jego instalację. Kiedyś jak sobie tak naprawiałem system to różne tego typu rzeczy się działy. Grin Wkońcu zrobiłem formata i miałem spokój :P
18-12-2007, 15:52
Odwiedź stronę użytkownika Odpowiedz cytując ten post
antek11 Offline
Newbie
*

Liczba postów: 2
Reputacja: 0

wystarczylo przeinstalowac sterowniki do plyty glownej.
pozdrawiam
20-12-2007, 11:01
Odpowiedz cytując ten post

Skocz do: