• Forum

• Regulamin

• Szukaj

• Użytkownicy

• Kalendarz

• Pomoc

• Kontakt

•  
Aktualny czas: 01-06-2025, 8:00 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!

Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!

Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
facebooktwitteryoutube
Ramis
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Upgrade Vista -> Win 7
Autor Wiadomość
Ramis Offline
Newbie
*

Liczba postów: 9
Reputacja: 0
Upgrade Vista -> Win 7
Witajcie! Jako, że składam nowy sprzęt a ze starego mam windowsa vistę zastanawiam się nad zmianą na windowsa "7". Podpowiedzcie czy warto? czy może czekać na następny system? Są różne opinie o obu systemach, ja funkcjonowałem na viście i jak się już przyzwyczaiłem to dawała radę, ostatnio widziałem "7" i mi się podobała wizualnie. Pytanie tylko czy warto płacić za uprage teraz? Będę zamawiał bebechy do nowego sprzętu jeszcze to mógłbym kupić upgrade -> 279zł kosztuje w komputroniku gdzie zamawiam podzespoły, no i właśnie ... brac czy nie brać, oto jest pytanie.

PS. a czy ktoś może zauważył różnicę w prędkości działania gier na tych windowsach? Bo powiem szczerze, że między XP a Vistą różnica w prędkości działania jest, jednak XP jest lżejszy jakiś i szybciej to śmiga. A czy "siódemka" lepiej będzie działać niż vista?
20-10-2011, 8:08
Odpowiedz cytując ten post
Olees Offline
Newbie
*

Liczba postów: 5
Reputacja: 0
RE: Upgrade Vista -> Win 7
Według mnie warto... miałem i XP ( dłuugooo ), Viste i teraz upgrade na 7. Mam ponad rok zainstalowany Win7 i jeszcze ani razu nie doświadczyłem bluescreena a w xp zdarzało się to dość często, w vista rzadko ale zdarzało się nawet na sp2. Myślę, że nie pożałujesz, to dopracowany system.
27-10-2011, 10:49
Odpowiedz cytując ten post

Skocz do: