• Forum

• Regulamin

• Szukaj

• Użytkownicy

• Kalendarz

• Pomoc

• Kontakt

•  
Aktualny czas: 01-06-2025, 7:42 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!

Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!

Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
facebooktwitteryoutube
Bllu-Man
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Colin DIRT , problem..
Autor Wiadomość
Bllu-Man Offline
User
**

Liczba postów: 20
Reputacja: 0
Colin DIRT , problem..
Siemka, nie wiem czy krywacie w gry wyścigowe, ale może kojarzycie tytuł z poprzednich cześci Colina

Przechodze do sedna:

Odpalam sobie gre... gram no moze 5 min to maks... i zaczyna się sypać dzwięk, najpierw jest wszystko dobrze słyszalne poźniej jak by każdy z odgłosów zanikał aż do ciszy.. zostaje sam wiatr..

Ale to nie jestkoniec problemów z tą grą, a mianowicie po tm dziwku i upływie tych minut gra się zaiwesza właściwie.. nie da się już przejechać drugiego wyscigu z zrzędu, tak jak by się zapychała..

Nie wywala błedu i staje , ael drastycznie zwalnie grafika właściwie stoi jest tylko dzwiek ktory tez jest nei taki jak powinien byc. Po ponownym właczeniu gry przez menadżer zadań grza znowu działa właściwie przez jakieś 5 min i od początku..

Co może być tego przyczyna? Zmieniłem dziwek na sterowany przez aplikacje i wyłaczyłem bajery zwiazane z dzwiekiem w tej grze.. Co robic?

Mieliście kiedyś podobny problem???

Dzieki!
26-06-2007, 12:04
Odpowiedz cytując ten post
PAkito_No.21 Offline
User
**

Liczba postów: 27

Nie ściągałeś czasami jakiejś wersji BETA ;> pewnie przez to Glass gierka nie chodzi tak jak powinna Glass.
26-06-2007, 15:11
Bllu-Man Offline
User
**

Liczba postów: 20

A moze i beta nie wiem koles podawal ze nie jest beta ale calikem mozliweSmile wszytkomozna przeciez napisacSmile
26-06-2007, 15:18
Vinci Offline
Administrator Techniczny

Liczba postów: 771
Reputacja: 32

Bardzo możliwe, że jest to niestety wersja beta która zawiera wyżej wymienione błędy. Raczej nie sądze, że może to być wina sprzętu w Twoim przypadku :P Obstawiam na bete <:
26-06-2007, 23:44
Odwiedź stronę użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Groshman Offline
User
**

Liczba postów: 10

Ja proponuje ściągnąć patch'a 1.1

Kod:
http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_colin_mcrae_dirt.shtml#Colin%20McRae%20DiRT%20Game%20Updates

i cracka

Kod:
http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_colin_mcrae_dirt.shtml#Colin%20McRae%20DiRT%20v1.1%20[MULTI5]%20No-DVD/Fixed%20EXE

może coś zdziała
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-12-2007, 2:33 przez Pablo.)
03-07-2007, 12:15
Odwiedź stronę użytkownika Odpowiedz cytując ten post

Skocz do: