Witam was. Zajmuję się katalogowaniem stron. Mam już duże doświadczenie. Posiadam swoją listę katalogów, jest na niej 200 katalogów w 90 % seo katalogi.
Pracuję następująco:
- po zaksięgowaniu wpłaty, proszę o wysłanie tytułów, słów kluczowych, opisów i 3 podstron (ewentualnie więcej) które mam linkować, gdyż wiele katalogów pozwala na linkowanie podstron.
- gdy wszystko jest już ustalone tworzę skrzynkę mailową na której będą potwierdzenia rejestracji czy dodawania stron.
- ponadto ustalam z klientem ile katalogów dziennie mam dodawać, maximum to jakieś 50 katalogów.
- oczywiście w arkuszu excela również wszystko zapisuje, gdzie wpis został dodany, gdzie oczekuje itp.
- 90% katalogów na liście posiada rejestrację, będę się rejestrował aby mogli Państwo ewentualnie modyfikować wpisy.
Ponadto cała reszta jest do ustalenia.
Teraz cennik:
- 50 katalogów : 30 zł
-100 katalogów: 60 zł
-150 katalogów: 90 zł
- 200 katalogów: 120 zł
Uwaga !!! Dla pierwszych 10 klientów piszę 5 opisów całkowicie gratis oraz dodaje stronę do dodatkowych 30 katalogów. I to całkowicie za darmo !!!
Jeśli potrzebujesz więcej informacji proszę o kontakt mailowy: wojtekksiazekk@gmail.com
Byłbym wdzięczny gdy po zakończeniu mojej pracy skomentowałbyś moją pracę tutaj:
http://compblog.pl/index.php/reczne-kata...nformacje/
Pozdrawiam.