• Forum

• Regulamin

• Szukaj

• Użytkownicy

• Kalendarz

• Pomoc

• Kontakt

•  
Aktualny czas: 01-06-2025, 3:56 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!

Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!

Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
facebooktwitteryoutube
Kratelo
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Limity
Autor Wiadomość
Kratelo Offline
Newbie
*

Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Limity
Cześć,

Zazwyczaj oglądam sobie seriale na czymś takim jak http://shows.pl/ Mam z tym tylko jeden problem, a mianowicie limity na megavideo. Jako, że mam stałe IP ich ominięcie nie jest takie proste. Szukać ciągle serwerów proxy mi się niezbyt chce. Jest jeszcze wtyczka do firefoxa, która pozwala na ominięcie limitów, ale wywala mi ona ff. Czy macie jakieś dobre sposoby na omijanie tych limitów? Może jakaś aplikacja która ma kilkadziesiąt serwerów proxy między którymi można się przełączać?

Pzdr
17-12-2009, 15:27
Odpowiedz cytując ten post
szpulek12 Offline
Newbie
*

Liczba postów: 5
RE: Limity
Gdzieś kiedyś na zagranicznych portalach widziałem coś żeby to ominąć, tylko za cholerę nie mogę sobie przypomnieć jak to szło.
25-08-2011, 5:35
MarcelinaWrona Offline
Newbie
*

Liczba postów: 7
RE: Limity
https://movieneo.com/ Wydaje mi się że tu nie ma limitów, a przynajmniej ja korzystam i jeszcze się nie spotkałam. Jest duży wybór filmów i seriali online, a największym plusem jest to, że są po polsku. Nie trzeba się logować ani kupować żadnych abonamentów. Można też pooglądać śmieszne filmiki i teledyski jak na youtube.
14-08-2017, 12:54

Skocz do: