• Forum

• Regulamin

• Szukaj

• Użytkownicy

• Kalendarz

• Pomoc

• Kontakt

•  
Aktualny czas: 02-06-2025, 23:32 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!

Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!

Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
facebooktwitteryoutube
Mr Doubtfire
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Witam po niewczasie!!!
Autor Wiadomość
Mr Doubtfire Offline
Znawca

Liczba postów: 74
Reputacja: 0
Witam po niewczasie!!!
Upss, jestem już jakiś czas na Waszym forum a nawet się jeszcze nie przedstawiłem! Grin Mam na imię Robert i jestem z Gdyni. Korzystam i przeglądam Wasze forum codziennie znajdując wiele ciekawych problemów i informacji. (Szkoda tylko że na moje pytania nie zawsze otrzymuję odpowiedź, ale widocznie mam tu mały prestiż/ranking Wink ) Pasjonuję się komputerem od kilku lat i cały czas chcę pogłębiać tą jakże przydatną dziedzinę wiedzy. Moje dwie inne największe pasje to jazz i szachy.

Pozdrawiam

ps. postaram się zwiększyć swoją aktywność na forum ale niestety nie zawsze mam czas! Smile
23-06-2009, 12:54
Odpowiedz cytując ten post
Vinci Offline
Administrator Techniczny

Liczba postów: 771
Reputacja: 32
RE: Witam po niewczasie!!!
Witamy, nic nie szkodzi że tak poźno. Wracając do odpowiedzi na pytania to Twój jak to określiłeś "prestiż/ranking" nie ma żadnego znaczenia. Po prostu czasami nikt może nie mieć pomysłu na rozwiązanie danego problemu. Cały czas się rozwijamy, więc będziemy się starać pomóc każdemu w rozwiązaniu różnych trudności Smile
24-06-2009, 12:30
Odwiedź stronę użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Lampard Offline
Znawca

Liczba postów: 80
Reputacja: 6
RE: Witam po niewczasie!!!
Witam ;]
26-06-2009, 12:09
Odpowiedz cytując ten post
Łukasz Offline
User