• Forum

• Regulamin

• Szukaj

• Użytkownicy

• Kalendarz

• Pomoc

• Kontakt

•  
Aktualny czas: 03-06-2025, 21:38 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!

Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!

Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
facebooktwitteryoutube
Lampard
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Opinie] Windows 7
Autor Wiadomość
Lampard Offline
Znawca

Liczba postów: 80
Reputacja: 6
[Opinie] Windows 7
Witam.

Temat poświęcony będzie nowemu systemowi Microsoftu - Windows 7 którego premiera została oficjalnie zapowiedziana na 22 października 2009 roku.

Już teraz masa osób przesiaduje na stabilnej Becie 1 (już pewnie trochę mniej) i na RC1.

Korzysta ktoś z was? Jakieś doświadczenia?

Osobiście jestem mega zadowolony z systemu. Teraz siedzę na Buildzie 7048, dość starym, bo z lutego tego roku, i jestem niesamowicie zadowolony. Gdyby nie to, że w sierpniu mi wygaśnie bym na nim siedział dalej, bo zwyczajnie nie chce mi się go zmieniać ;] Teraz czekam aż wycieknie coś jeszcze nowszego niż Build 7100/7127/7137 i ściągam ;]

Testował ktoś z was? Jakie macie zdanie?

Pozdrawiam.
06-06-2009, 14:58
Odpowiedz cytując ten post
Mick Offline
Support

Liczba postów: 547
Reputacja: 36
RE: [Opinie] Windows 7
Powiem tyle w momencie kiedy Windows 7 zostanie udostępniony, to system Windows Vista po prostu umrze śmiercią naturalną.
06-06-2009, 18:46
Odwiedź stronę użytkownika Odpowiedz cytując ten post
astrIX Offline
User
**

Liczba postów: 14
Reputacja: 0
RE: [Opinie] Windows 7
Faktycznie wraz z wyjściem windowsa 7 vista upadnie.Miałem do czynienia z tym systemem i powiem że jest bardzo stabilny,szybki i na pewno bardziej wydajniejszy niż xp czy też vista.Miałem jeden problem z tym systemem a konkretnie to nie mogłem zainstalować sterów do karty graficznej,słyszałem że wiele osób ma ten sam problem ale tak po za tym to system zapowiada się rewelacyjnie....czekam aż wyjdzie finalna Wink
22-06-2009, 17:17
Odpowiedz cytując ten post

Skocz do: