• Forum

• Regulamin

• Szukaj

• Użytkownicy

• Kalendarz

• Pomoc

• Kontakt

•  
Aktualny czas: 03-06-2025, 23:09 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!

Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!

Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
facebooktwitteryoutube
wojtas0112
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
rejestr i menager zadan wylaczony przez administratora... POMOCY!
Autor Wiadomość
wojtas0112 Offline
Newbie
*

Liczba postów: 4
Reputacja: 0
rejestr i menager zadan wylaczony przez administratora... POMOCY!
Witam! przeszukalem juz wiele forum, ale nic nie znalazlem zeby mi pomoglo...
wiec bylo wszystko oki, mialem photoshopa 30 dniowego, i zalatwilem sobie innego pelnego, ale nie chcial sie zainstalowac i wyczytalem na necie ze trzeba z rejestru usunac conieco... wiec tak zrobilem, i wtedy wlasnie (tak mi sie wydaje) przestal dzialac rejestr i menager zadan (jest napisane ze wylaczone przez admina). Przeinstalowalem windowsa i jest to samo, i nie moge tez wlaczyc antyvirusa oraz zainstalowac niektorych programow. Jest jeszcze taki problem ze jak wezme PPM i najade kursorem na Wyslij do: to komputer sie zawiesza i trzeba go resetowac.

Prosze jak wiecie co jest grane to bardzo prosze o szybka pomoc!
PS. wymiana jakiej czesci w komputerze rozwiaze ewentualnie ten problem? jak by nie dalo nic zrobic ;|
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-03-2009, 0:56 przez wojtas0112.)
01-03-2009, 0:30
Odpowiedz cytując ten post
Pablo Offline
VIP

Liczba postów: 851
Reputacja: 18
RE: rejestr i menager zadan wylaczony przez administratora... POMOCY!
Wyczytałem Grin, że ten problem może powodować "I-Worm.Swen". Tutaj masz coś co powinno go usunąć:
Kod:
http://di.com.pl/programy/opis/64,Szczepionka.html
01-03-2009, 10:14
Odwiedź stronę użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Franco Offline
Znawca

Liczba postów: 92
Dodam tylko że jak nie pomoże powyższa porada, pozostaje formatowanie.
Swoją drogą nie bardzo rozumiem co znaczy "przeinstalowałem"?
Instalacja bez formatowania, pozostawia część wpisów, istnieje więc możliwość, że i błędy zostaną, a już w szczególności jakieś wirusy, które mają to do siebie, że są strasznie przywiązane do systemu, :-)
Pozdrawiam.:-)
01-03-2009, 11:10
wojtas0112 Offline
Newbie
*

przeskanowalem ta szczepionka i byl jakis napis ze przywrocono rejestr worm.swen ale nic pozatym, i dalej jest to samo. A przeinstalowalem tzn. ze sformatowalem C: i na nowo windowsa zainstalowalem.
Teraz musze się poswiecic i sformatowac wszystkie dyski, by byly jak nowe. Boli mnie tylko to ze nie moge kopiowac nic, w zaden sposob i wszystkie moje dokumenty itp. zgromadzone na dysku zostana stracone Plain
Ale jak trzeba to trzeba ;]
Jezeli po calkowitym formacie dyskow bedzie wszystko oki, to napisze, by inni pozniej wiedzieli co trzeba uczynic Smile
pozdro!
01-03-2009, 14:46
wojtas0112 Offline
Newbie
*

znam przyczyne dlaczego tak sie dzieje: wiec dzieje sie tak po zainstalowaniu sterownikow od dzwieku i niektorych programow ktore niegdys dzialaly bez zarzutow...
jak to jest mozliwe??
poza tym to wczesniej instalowalem nie raz te programy i wszystko bylo ok... ja juz sie poddaje kompletnie nie wiem o co chodzi i co robic? Plain

PS. wszystkie te programy instaluje z dysku, moze zostaly jakos uszkodzone, lub zmienione i jak chce zainstalowac to komputer mysli ok.1 min i nastepnie przestaje i juz wtedy nie dziala menager, rejestr a PPM na jakims pliku i Wyslij Do: dziala ok 20 min, a potem jak najade kursorem to komp zawieszony...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-03-2009, 22:10 przez wojtas0112.)
01-03-2009, 21:41
Franco Offline
Znawca

Liczba postów: 92
Nie wiem czy to pomoże, ale spróbuj usunąć wszystkie zbędne programy(zostaw tylko system) - oczyść dysk,defragmentuj, sprawdź programem antywirusowym.
Programy, które instalowałeś z dysku, postaraj się zdobyć od nowa.
Pozdrawiam. :-)
08-03-2009, 21:56

Skocz do: