Aktualny czas: 26-06-2025, 0:34
Witaj! (Logowanie — Rejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!
Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!
Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
|

Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Pytanie o router.
|
Autor |
Wiadomość |
Korova
Newbie

Liczba postów: 1
Reputacja:
0
|
Pytanie o router.
Witam. Bardzo prosze o pomoc. Chcialbym kupic router pod Neostrade do uzytku domowego. Oczywiscie z wbudowanym modemem. Nie bardzo sie na tym znam dlatego prosze o pomoc. Chcialbym uniknac rozlaczania sie neta ktore czesto ma u mnie miejsce spowodowane tepym modemem.
Z tego co wiem, router ma te wieksze wejscia tak? na 8 stykow (kabelkow) a ja mam kabel na 4 i nie chcialbym go wymieniac na inny poniewaz niedawno go zmienialem. Jak rozpoznac ze router jest na ta wieksza "wtyczke" ?
Jakie routery mi polecacie tak do 150 zl? Zeby wszystko bylo cacy ? Dodam ze kabel gniazdko telefoniczne mam 2 pietra wyzej wiec chyba modem bezprzewodowy odpada tak?
Znajomy poleca mi ten router czy jest w porzadku? Oplaca sie? Moglby mi ktos cos doradzic?
http://www.skapiec.pl/site/cat/45/comp/182862
Z gory dziekuja za pomoc.
Pozdrawiam
|
|
22-01-2009, 21:12 |
|