• Forum

• Regulamin

• Szukaj

• Użytkownicy

• Kalendarz

• Pomoc

• Kontakt

•  
Aktualny czas: 26-06-2025, 0:36 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!

Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!

Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
facebooktwitteryoutube
Fezu
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nagły Problem.
Autor Wiadomość
Fezu Offline
Newbie
*

Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Nagły Problem.
Mam neta z kablówki dokładnie multimedia, do tego mam router dlink dir-300, dzięki któremu laptop łapie połączenie sieciowe.Problem polega na tym że, przy połączeniu bezpośrednim czyli między kompami nie dochodzi do połączenia tak jakbyśmy oboje byli poza natem jednak kolega ma IP zewnetrzne, wcześniej przed tym kiedy problem się zaczął normalnie mogłem łączyć się z kolegą on hostował ja sie łączyłem z nim poprzez jego IP.Myślę że router nie stanowi tu problemu ponieważ już wcześniej go miałem a i tak graliśmy.Z tego co zauważyłem mogę nawiązać połączenie z kimś kto ma ip wewnętrzne.Próbowałem zrobić update w programie avg anti-spyware i nie mógł nawiązać połączenia, czyli tak jakbym nie miał neta.
Błąd jaki wyskakuje podczas próby ściągnięcia uaktualnienia jest następujący Error: Failed to connect to server updateasfreeinfo.grisoft.com
16-01-2009, 23:41
Odpowiedz cytując ten post

Skocz do: