• Forum

• Regulamin

• Szukaj

• Użytkownicy

• Kalendarz

• Pomoc

• Kontakt

•  
Aktualny czas: 26-06-2025, 0:34 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!

Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!

Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
facebooktwitteryoutube
Isska
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Load! 0.48.13 Pomocy!!
Autor Wiadomość
Isska Offline
Newbie
*

Liczba postów: 2
Reputacja: 0
Load! 0.48.13 Pomocy!!
Słyszał ktoś o czymś takim?? Od kilku dni zmagam się z tym czymś,prawdopodobnie został ściągnięty z jakimś programem.Nie mogę zlokalizować tego pliku na kompie,nie wiem jak go się pozbyć. Przy uruchomianiu komputera wyskakuje mi okienko z tą nazwą i mnoży się w nieskończoność,po dłuższym przytrzymaniu entera znika,lecz zostaje ukryta ikonka, na dole w pasku zadań.
04-01-2009, 16:28
Odpowiedz cytując ten post
Pablo Offline
VIP

Liczba postów: 851
Reputacja: 18
RE: Load! 0.48.13 Pomocy!!
Tutaj masz jakiś sposób:

Kod:
http://ajo.pl/windows/398247-problem-co-jest-load-0-48-13-migotanie-klepsydry-przy-kursorze.html
04-01-2009, 16:59
Odwiedź stronę użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Isska Offline
Newbie
*

Liczba postów: 2
Już wchodziłam do tego linka,bo na poczatku wpisałam w google i tak próbowałam.no tyle ze doszłam do tego momentu że nie wiem o czym Ci panowie rozmawiają..laik ze mnie poprostu...Postanowiłam sama coś na forum napisac,bo juz nie wiem co zrobic Sad
04-01-2009, 19:07
Franco Offline
Znawca

Liczba postów: 92
Spróbuj zainstalować program process explorer, przy pomocy tego programu może uda Ci się zlokalizować ten plik, następnie go usunąć.
Podaję link:
http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&i...orer+11.33
Oprócz tego dobrze by było przeskanować komputer jakimś dobrym programem antywirusowym. :-)
28-03-2009, 10:40
Mick Offline
Support

Liczba postów: 547
Reputacja: 36
Franco - nie spojrzałeś na datę. Użytkownik piszący ten wątek odwiedził nas ostatnio 04-01-2009 19:38. Musisz bardziej uważać. Smile
28-03-2009, 21:55
Odwiedź stronę użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Franco Offline
Znawca

Liczba postów: 92
No cóż rzeczywiście....troszeczkę się zagapiłem....:-)
29-03-2009, 10:46
resiu Offline
Newbie
*

Liczba postów: 1
znam na to dobry sposób. Złapałem to sciągając pliki z [RS]. wystarczy że zrobisz tak :
1. Klikasz na start>uruchom
2.Wpisujesz " msconfig " i uruchamiasz
3. Wchodzisz w zakładkę " Uruchamianie"
4. Odznaczasz akcje "winword.exe" i zatwierdzasz
5. Uruchamiasz ponownie komputer po czym wchodzisz w c:/Windows/system32/ szukasz pliku winword.exe i wypier..... skur...... z kompa xD
6. ciezysz sie ze już Xi nie zmula kompa, poprawnie pracuje komputer, oraz w wielu przypadkach juz nie mryga Ci kursor jak nic nie robisz (chodzi o pojawiającą się klepsydere:P)
pozdrawiam

a właśnie mick a można było odpowiedzieć na tego posta ponieważ inni użytkownicy mający ten problem mogą szukać rozwiązania tego problemu^^ i chociaż będą mieli teraz odpowiedźSmile

Franco tego żaden antywirus nie wykryje :P nynajmniej nie :
Norton
panda
kaspersky
avast
i wiele innych ^^
ogolnie wiele antywirów same ściągają virusiki^^ ale to szczegół obecnie używam Kaspersky jestem z niego najbardziej zadowolonySmile
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-04-2009, 18:56 przez resiu.)
20-04-2009, 18:51

Skocz do: