• Forum

• Regulamin

• Szukaj

• Użytkownicy

• Kalendarz

• Pomoc

• Kontakt

•  
Aktualny czas: 26-06-2025, 0:36 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!

Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!

Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
facebooktwitteryoutube
Jozio
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sieć lan na 2 kompy
Autor Wiadomość
Jozio Offline
User
**

Liczba postów: 31
Reputacja: 0
Sieć lan na 2 kompy
Witam. Mam mały problem a zarazem wielki ;/ protokoły skonfigurowałem jak na tej stronie ( http://www.sieci-lan.pl/ ) zrobiłem krosowanie między kablami, wszytko powinno działać lecz wygląda to jakby kabel nie miał w ogóle reakcji ( dzisiaj kupowane 3 m z przejściówkami i krosowaniem ) znalazłem inny kabel i to samo po zrobieniu i przed zrobieniem krosowania, nie wiem co jest po prostu nie ma żadnej reakcji między komputerami ( stoją od siebie 40 cm ) protokoły zostały poprawnie skonfigurowane tak jak pisałem. I tu moje pytanie co to może być ( ta lampka od łącza przy połączeniu kabli w ogóle sie nie pali xD ), wiecie pierwszy raz robie połączenie lan pomiędzy 2 komputerami ;/.
Wszystkie stery są wgrane pod karty sieciowe więc nie wiem już o co chodzi i szukam pomocy u was Smile

Dziękuje za wszystkie odpowiedzi pozdro.
15-07-2008, 17:05
Odpowiedz cytując ten post

Skocz do: