Aktualny czas: 26-06-2025, 0:36
Witaj! (Logowanie — Rejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!
Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!
Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
|

Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sieć lan na 2 kompy
|
Autor |
Wiadomość |
Jozio
User

Liczba postów: 31
Reputacja:
0
|
Sieć lan na 2 kompy
Witam. Mam mały problem a zarazem wielki ;/ protokoły skonfigurowałem jak na tej stronie ( http://www.sieci-lan.pl/ ) zrobiłem krosowanie między kablami, wszytko powinno działać lecz wygląda to jakby kabel nie miał w ogóle reakcji ( dzisiaj kupowane 3 m z przejściówkami i krosowaniem ) znalazłem inny kabel i to samo po zrobieniu i przed zrobieniem krosowania, nie wiem co jest po prostu nie ma żadnej reakcji między komputerami ( stoją od siebie 40 cm ) protokoły zostały poprawnie skonfigurowane tak jak pisałem. I tu moje pytanie co to może być ( ta lampka od łącza przy połączeniu kabli w ogóle sie nie pali xD ), wiecie pierwszy raz robie połączenie lan pomiędzy 2 komputerami ;/.
Wszystkie stery są wgrane pod karty sieciowe więc nie wiem już o co chodzi i szukam pomocy u was
Dziękuje za wszystkie odpowiedzi pozdro.
|
|
15-07-2008, 17:05 |
|