• Forum

• Regulamin

• Szukaj

• Użytkownicy

• Kalendarz

• Pomoc

• Kontakt

•  
Aktualny czas: 03-06-2025, 23:37 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!

Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!

Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
facebooktwitteryoutube
mike007
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konta użytkowników
Autor Wiadomość
mike007 Offline
Newbie
*

Liczba postów: 4
Reputacja: 0
Smile  Konta użytkowników
witam, zrobiłem nowe konto na komputerze, bo na starym nie dzialają przyciski wyłącz komputer, wyloguj. A ustawione mam że jak nacisne klawiszem na kompie "wyłącz" to przechodzi w stan wstrzymania. Teraz na nowym koncie jak zamykam klapę(mam laptopa)automatycznie przechodzi w stan wstrzymania, a jak otwieram to sie włącza. Nie wiecie jak ustawić żeby
nic nie robił jak zamknę klapke, i jak usunąć tamto konto. Bo jak chce usunąc to każe mi na nie wejść i się wylogować a potem usunąć, ale "wyloguj" nie działa. Help
18-06-2008, 14:42
Odpowiedz cytując ten post
Vinci Offline
Administrator Techniczny

Liczba postów: 771
Reputacja: 32
RE: Konta użytkowników
Na pulpicie kliknij PPM -> Właściwości -> Wygaszacz ekranu -> Zasilanie -> zakładka Zaawansowane -> wybierz "Nic nie rób" w opcji "Kiedy pokrywa komputera przenośnego zostanie zamknięta".

Co do wylogowania wciśnij Ctrl+Alt+Delete i w karcie użytkownicy kliknij "Wyloguj".
18-06-2008, 15:57
Odwiedź stronę użytkownika Odpowiedz cytując ten post
mike007 Offline
Newbie
*

dzięki!
18-06-2008, 16:24
mike007 Offline
Newbie
*

Vinci, przed chwilą coś robiłem na kompie i nagle pokazała sie moja tapeta (bez ikon paska niczego) no więc wyłączyłem guzikiem i jak włączałem to lampki się paliły że jest włączony ale był czarny ekran nie wiesz czemu? Może mieć to coś wspólnego z tym że na starym koncie miałem trojan.agent.abw ??(skasowałem tego trojana)
18-06-2008, 17:15
Vinci Offline
Administrator Techniczny

Liczba postów: 771
Reputacja: 32
Jeśli jeszcze by Ci się tak przydarzyło (sama tapeta na ekranie) wciśnij kombinację klawiszy Windows+R (uruchom) i wpisz explorer.exe
Wirusy mogą powodować przeróżne zmiany w systemie, nie jestem w stanie określić czy spowodował to akurat ten trojan. Najlepiej przeskanuj jeszcze komputer dobrym programem antywirusowym Smile
18-06-2008, 22:31
Odwiedź stronę użytkownika Odpowiedz cytując ten post

Skocz do: