• Forum

• Regulamin

• Szukaj

• Użytkownicy

• Kalendarz

• Pomoc

• Kontakt

•  
Aktualny czas: 26-06-2025, 0:27 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!

Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!

Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
facebooktwitteryoutube
gostek
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taskbeat - kto testował?
Autor Wiadomość
gostek Offline
Znawca

Liczba postów: 62
Reputacja: 0
Taskbeat - kto testował?
Jest to program do zarządzania firmą, z którego korzysta się pod przeglądarką.
Szukamy opinii, a ewentualnie rekomendacji innego programu.
Czy macie jakieś propozycje?
18-07-2012, 12:16
Odpowiedz cytując ten post
Francka Offline
User
**

Liczba postów: 17
RE: Taskbeat - kto testował?
Hehe… tak się składa, że mam od dziś go obsługiwać za szefa, więc coś będę mógł ci napisać. na razie nie oczekuj cudów, ale jakiś tam komentarz usłyszysz, ale czemu po prostu sam go nie testujesz? Przecież to jest darmowe przez 30 dni.
19-07-2012, 19:46
gostek Offline
Znawca

Mam zamiar przetestować, ale nie chcę tracić czasu. Jeśli wszyscy zjadą ten program to po co mam go testować? Gdybym się zabrał za wszystkie programy to pewnie do końca roku bym ich nie sprawdził.
20-07-2012, 11:32
Francka Offline
User
**

Pierwsze godziny jak dla mnie są ok. Obsługa prosta jak konstrukcja cepa – dodawanie zadań, kontrola kosztów. Trudno mi na razie cokolwiek mówić o efektach, ale na pewno z jego pomocą można całe funkcjonowanie firmy poprawić. Kwestia poświęcenia czasu – o tym mogę jednak napisać dopiero za jakiś czas.
23-07-2012, 19:40
gostek Offline
Znawca

Wiesz co? Ja jednak przetestuje ten program samodzielnie. Dzięki za szczere chęci, ale nie mam czasu na czekanie. Muszę znaleźć coś na szybko. Dam znać czy z tego mojego testowania "coś" wyszło.
24-07-2012, 11:48
Francka Offline
User
**

Ale trujesz… A nie mogłeś tam od razu? Akurat Taskbeat powinien się w 100% podpasować, ale odradzam szybkie podejmowanie jakichkolwiek tego typu decyzji. Strata czasu i kasy.
25-07-2012, 19:02
gostek Offline
Znawca

Siedziałem nad tym cały wieczór i raczej nastawienie mam pozytywne. Plusy za przygotowanie tego co widać, rozmieszczenie przycisków i łatwość obsługi. Faktycznie nie trudno jest zrozumieć jak to działa. Dodawanie zadań pikuś, ustalanie budżetu, kontrola również. Dam sobie jeszcze kilka dni, a raczej kilka wieczór i wtedy podejmę decyzję.
26-07-2012, 11:56
gostek Offline
Znawca

Witajcie - Taskbeat rzeczywiście doskonale się sprawdza i jesteśmy zadowoleni z jego pomocy. Licencję mam od kiedy skończyliśmy ten temat. Koszt niski, a możliwości naprawdę spore. Niby większość funkcjonalności jest w miarę prosta, ale jakoś "ręcznie" tego wprowadzić nie potrafiłem. Najważniejsze, że w końcu wiele tematów w biznesie udało mi się usprawnić.
25-01-2013, 13:06

Skocz do: