• Forum

• Regulamin

• Szukaj

• Użytkownicy

• Kalendarz

• Pomoc

• Kontakt

•  
Aktualny czas: 09-06-2025, 7:17 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!

Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!

Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
facebooktwitteryoutube
bajtek
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Facebook
Autor Wiadomość
bajtek Offline
Newbie
*

Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Facebook
Założyłem profil (stronę) szkoły na facebooku i jednego nie wiem. Czy możliwe jest tam po lewo w menu dodać przyciski tak żeby wszyscy je widzieli? Chodzi mi o te "tablica", "informacje", "zdjęcia". Bo widziałem parę takich profili (stron) szkół gdzie było tam więcej przycisków ale przeszukałem wszystko na face i nie znalazłem jak to zrobić. Mam nadzieję, że zrozumieliście o co mi chodzi.
18-09-2011, 21:18
Odpowiedz cytując ten post
virtuoz Offline
User
**

Liczba postów: 26
Reputacja: 2
RE: Facebook
Domyślam się, że chodzi o różne "niestandardowe" przyciski w profilu fanowskim FB. Są na takie przyciski różnego rodzaju aplikacje np. na lubie.to, facebook pozwala na wklejanie własnego kodu.
14-10-2011, 10:15
proffesja Offline
Newbie
*

Liczba postów: 2
poszukaj w wyszukiwarce iframe tabs.

Myślę, że warto zlecić administrację i komunikację na fan page profesjonalistom. Żeby FB spełniał wyznaczone cele musi wyglądać i być prowadzony profesjonalnie.
19-10-2011, 13:58
handam Offline
Newbie
*

Liczba postów: 1
a propo... na fb od niedawna działa nowa aplikacja - adPlaces

Przez przypadek ją odkryłem (kumpel polecił mi fanpage ski teamu).Tam za zameldowanie się, dostałem zniżkę na narty. Myślę, że to fajny sposób na przyciągniecie klientów. Mnie np. kupiliWink Znacie ją?
06-04-2012, 8:35

Skocz do: