• Forum

• Regulamin

• Szukaj

• Użytkownicy

• Kalendarz

• Pomoc

• Kontakt

•  
Aktualny czas: 26-06-2025, 0:42 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!

Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!

Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
facebooktwitteryoutube
Mochał
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Darmowe PSP, PS3, XBox 360, IPod'y i setki innych !!!
Autor Wiadomość
Mochał Offline
Newbie
*

Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Darmowe PSP, PS3, XBox 360, IPod'y i setki innych !!!
Witam na wstępie przedstawiam co to jest www.lockerz.com

1.Lockerz jest zapraszającą ludzi stroną w celu połączenia użytkowników za pośrednictwem handlu, treści i społeczności. Obejrzyj wyborowe filmy, odkryj nową muzykę, gry, połącz się ze znajomymi, i bądź za to wynagrodzony. Im więcej często wpadasz, tym więcej masz szans zarobić punkty (lub ”Pointz”), walutę tutejszą. Lockerz został założony w marcu 2009 roku.

2. Pkt. zdobywasz:

- jednorazowo za grę nawet do 60 pkt.( http://www.youtube.com/watch?v=LRoWZzr7DUI)
- za codzienne zalogowanie się 2pkt.
- za codzienne proste pytania od 2 do nawet 10 pkt.
- za zaproszenie znajomego 2pkt
Niedługo dostępne będzie też:
- oglądanie filmów za pkt
- słuchanie muzyki za pkt

Jeśli zaprosisz 20 osób Twoje pkt. są wtedy mnożone 2x oraz dostajesz darmową koszulkę z logiem Lockerz.com

3. Pkt. możesz wymienić na niesamowite nagrody m.in Xbox (650pkt), PS3(650pkt), PSP(200pkt) oraz wiele wiele innych. Za 35pkt możesz odebrać już folie na ipoda.

4. Czy Lockerz jest oszustwem?: Lockerz jest prawdziwą firmą. Jest finansowany przez Liberty Media, jedną z największych firm medialnych w USA. Szefem Executive Officer Lockerz jest Kathy Savitt, były zarządca w Amazon.com i American Eagle Outfitters.

5. Wszystko jest tam darmowe, czyli ze swojej strony nie ponosicie żadnych kosztów, więc wydaje mi śię że warto poswięcić te 3 min dziennie aby w krótkim czasie wejść w posiadanie super nagród. Nawet jesli się wam nie spodoba to w każdej chwili można zrezygnować .

Naprawde serdecznie polecam.

Lecz aby się zalogować trzeba otrzymać zaproszenie, które ja posiadam. Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę wysyłać mi swój adres e-mail na zaproszenia.lockerz@op.pl lub GG: 16013460. Zaproszenie wysyłam w kilka minut po otrzymaniu twojego maila.

Po zalogowaniu lockerz.com nie wysyła do Ciebie na skrzynkę żadnego spamu ani nic podobnego !!!

Pozdrawiam i zapraszam
28-10-2009, 21:03
albatros Offline
User
**

Liczba postów: 11
Reputacja: 0
RE: Darmowe PSP, PS3, XBox 360, IPod'y i setki innych !!!
Temat o lockerz już istnieje...
30-10-2009, 7:05

Skocz do: