• Forum

• Regulamin

• Szukaj

• Użytkownicy

• Kalendarz

• Pomoc

• Kontakt

•  
Aktualny czas: 26-06-2025, 0:22 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!

Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!

Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
facebooktwitteryoutube
Mr Doubtfire
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wgrywanie sterowników SATA
Autor Wiadomość
Mr Doubtfire Offline
Znawca

Liczba postów: 74
Reputacja: 0
Wgrywanie sterowników SATA
witam,Grin

moje pytanie będzie dotyczyło poprawnego wgrania sterowników SATA podczas instalacji systemu XP HE. Chciałbym zainstalować te stery z pendrive`a ale nie bardzo wiem jak się do tego zabrać. Gdzie nie czytam w różnych instrukcjach o wgrywaniu sterowników z reguły pojawia się nazwa urządzenia - floppy USB, którym przez długi czas wydawał mi się zwykły pedrive USB, ale przecież to inne urządzenie! Dlatego mam pytanie - czy da się to zrobić przez zwykłego pendrive`a. A jeżeli tak to w jaki sposób. Czy wystarczy do tego program Make Bootable. Nie posiadam stacji dyskietek więc chciałbym to zrobić przy użyciu klucza USB tylko czy tak można? (Z doświadczenia wiem ze Windows bedzie chciał pobrać te sterowniki z dysku A) Devil

pozdrawiam wszyskich i z góry dziękuję za podpowiedź
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-03-2009, 19:47 przez Mr Doubtfire.)
12-03-2009, 19:45
Odpowiedz cytując ten post
Mick Offline
Support

Liczba postów: 547
Reputacja: 36
RE: Wgrywanie sterowników SATA
Myślę, że prościej było by zaimplementować te sterowniki do instalacji system Windows. Możesz to zrobić za pomocą programu nLite. Dzięki temu podczas instalacji nie będzie konieczna żadna stacja dyskietek ani pendrive.
12-03-2009, 20:11
Odwiedź stronę użytkownika Odpowiedz cytując ten post

Skocz do: