• Forum

• Regulamin

• Szukaj

• Użytkownicy

• Kalendarz

• Pomoc

• Kontakt

•  
Aktualny czas: 26-06-2025, 5:10 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!

Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!

Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
facebooktwitteryoutube
ewenement
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TL-WR340G - zdalny dostęp do routera przekierowywanie portów VECTRA dyndns
Autor Wiadomość
ewenement Offline
User
**

Liczba postów: 26
Reputacja: 0
RE: TL-WR340G - zdalny dostęp do routera przekierowywanie portów VECTRA dyndns
Super dzięki udało się. Po podłączeniu się do innej sieci przez xxx.dyndns.org:8080 połączyłem się jak również przez "zewnętrzny adres:8080" po wpisaniu samego xxx.dyndns.org nie wyskakuje jak również po samym adresie zewnętrznym bez portu również nie działa. Rozumiem że jak teraz Vectra zmieni mi IP bo jak na razie mam to samo co wczoraj to nadal będę mógł łączyć się przez xxx.dyndns.org...

Skąd mogę się dowiedzieć teraz które porty przekierowywać - które są standardowe czyli niebezpiecznie, które są szyfrowane czyli chyba bezpieczne, z jakiego zakresu portów mogę korzystać?
22-11-2013, 12:22
Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: TL-WR340G - zdalny dostęp do routera przekierowywanie portów VECTRA dyndns - przez ewenement - 22-11-2013, 12:22

Skocz do: