magazynek
User

Liczba postów: 15
Reputacja:
0
|
Niektóre strony nie wyświetlają się.
Z jakiegoś powodu mój internet przestał współpracować z kilkoma stronkami. Większość stale odwiedzanych przeze mnie jak i losowych, na które natykam się po prostu szperając działa, jak należy, ale reszta nie ładuje się. Pasek postępu ładowania chwilkę się pokręci a potem stop. Brak strony, nie odnaleziono serwera, błąd wczytywania. Cokolwiek. Na przykład ta www.gry-online.pl nie startuje w ogóle. Ta http://www.forum-fallout3.net czasem wbija, a czasem nie podczas kiedy moim znajomym działa zawsze. Jedna galeria wpierw wczytywała wszystko; tekst, reklamy, banery, grafikę strony - ale nie same obrazy z galerii. Teraz w ogóle nie wbija. Inna stronka działała częściowo - jedne jej odnogi tak a kolejne już nie.
Śmigam na najnowszym firefoxie (ale IE ma to samo), xp pro, internet sześć mega przez modem z routerem. Żadnej stronki nie mam wprowadzonej do blokad w zaporze systemowej, antywirze ani przeglądarce. Problem pojawił się z dnia na dzień. Nie zainstalowałem niczego co miałoby tyczyć się netu, nie sprowadziłem wirusa, nie gmerałem przy kablach. Zanim zadzwonię do dostawcy, żeby kłócić się o to czy potajemnie/nieprzytomnie coś mi zablokowali chciałbym wyczerpać możliwości, które mogę sprawdzić na własną rękę.
Proszę o porady.
|
|
06-12-2011, 0:14 |
|