• Forum

• Regulamin

• Szukaj

• Użytkownicy

• Kalendarz

• Pomoc

• Kontakt

•  
Aktualny czas: 06-06-2025, 8:25 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!

Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!

Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
facebooktwitteryoutube
kiniateskomputer
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nie moge zalogować sie na strony,są niedostępne lub przekroczony limit oczekiwania
Autor Wiadomość
kiniateskomputer Offline
Newbie
*

Liczba postów: 8
Reputacja: 0
RE: Nie moge zalogować sie na strony,są niedostępne lub przekroczony limit oczekiwania
To znaczy format był robiony tylko dysku C. D nie ponieważ myśleliśmy że jest jakis wirus -dlatego takie problemy.Ale po formacie dalej ten sam problem.Zawsze używałam antywirusa-był włączony i wszystko działało jak należy-aż pewnego dnia po włączeniu komputera już zalogować sie nie mogłam na prawie żadne portale,gg itp.
Co do ustawień DNS livebox'a gdzie je mogę znaeźć na komputerze? Szukałam i nie mogę je znaleźć.
Czy ten problem może być powodowany tym że wszystkie dyski nie były formatowane? Czy to raczek kwestia jakiegoś ustawienia? Tylko wirus może zakłócać te logowania? Za wszelką pomoc dziękuje bardzo
Po wpisaniu dns o podanych kodach nie mogę wejść nawet na portale typu nk, a wczesniej przynajmniej gówna strona mi sie logowała-tylko gdy chcialam zalogować się były problemy .
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-07-2011, 17:59 przez kiniateskomputer.)
29-07-2011, 17:41
Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: Nie moge zalogować sie na strony,są niedostępne lub przekroczony limit oczekiwania - przez kiniateskomputer - 29-07-2011, 17:41

Skocz do: