• Forum

• Regulamin

• Szukaj

• Użytkownicy

• Kalendarz

• Pomoc

• Kontakt

•  
Aktualny czas: 06-06-2025, 8:21 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!

Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!

Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
facebooktwitteryoutube
kiniateskomputer
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nie moge zalogować sie na strony,są niedostępne lub przekroczony limit oczekiwania
Autor Wiadomość
kiniateskomputer Offline
Newbie
*

Liczba postów: 8
Reputacja: 0
Nie moge zalogować sie na strony,są niedostępne lub przekroczony limit oczekiwania
Witam wszystkich.
Od ponad tygodnia nie mogę zalogować się na pocztę portale społecznościowe oraz na programy internetowe typu gg.
Komputer był formatowany , skanowany kilkoma antywirusami i nic nie wykrył.
Ostatnio zauważyłem że mogę zalogować się na pocztę tylko i wyłącznie wtedy kiedy odznaczę opcje "Bezpieczne logowanie SSL" która znajduję się na stronie logowania.
Próbowałem w opcjach mozilli i innych przeglądarkach zaznaczyć wszystkie opcje dotyczące protokołu SSL lecz problem nadal się powtarza.

Bardzo proszę o pomoc , co mam zrobić abym mógł bez problemów zalogować się na portale społecznościowe , gg , skype itp.
Z góry dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam
28-07-2011, 23:19
Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
Nie moge zalogować sie na strony,są niedostępne lub przekroczony limit oczekiwania - przez kiniateskomputer - 28-07-2011, 23:19

Skocz do: