• Forum

• Regulamin

• Szukaj

• Użytkownicy

• Kalendarz

• Pomoc

• Kontakt

•  
Aktualny czas: 02-06-2025, 22:56 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!

Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!

Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
facebooktwitteryoutube
Wiliameq
Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Word of Warcraft
Autor Wiadomość
Wiliameq Offline
Newbie
*

Liczba postów: 3
Reputacja: 0
Word of Warcraft
Witam.
Mam nadzieje że temat umieściłem w dobrym miejscu. Rozwiązania mojego problemu szukałem już w hoho, wielu miejscach...ale jeszcze nikt mi nie pomógł (i tak znalazłem wasze forum, cytuję "najlepsze Forum Komputerowe". Więc mam okazję się przekonaćSmile ). Po długiej przerwie z grą, postanowiłem ponownie ściągnąć i zainstalować. Tak też zrobiłem (czyli opcja że gra źle zainstalowana, odpada). Odpalam grę, zaczynam grać i tu bum, zaskoczenie, znów to samo. Mianowicie gram sobie gram, zaczyna padać deszcz i tu nagle zaczynają się opóźnienia w grze. Po prostu tak jakby ten deszcz w tej grze kolidował z internetem(choćbym miał bezprzewodowego neta i zacząłby padać deszcz i nie wiem, jakieś zaniki sygnału). Druga sprawa jest taka że dźwięk, jest taki pomarszczony jakby i spowolniony. Bardzo dobrze to słychać gdy zacznie padać deszcz a ja sobie puszcze jakąś piosenkę na przykład.. Piosneka leci nieco woniej i jest jak to mówiłem taka jakby pomarszczona, chropowaty taki dzwięk ma. No ja nie wiem co mam zrobić. Do załącznika dodam mój DxDiag. Można zobaczyć. Bardzo proszę o pomoc.
Pozdrawiam
Mateusz Hryniewicki

Załączone pliki
.txt   DxDiag.txt (Rozmiar: 44.26 KB / Pobrań: 6)
18-07-2010, 12:24
Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
Word of Warcraft - przez Wiliameq - 18-07-2010, 12:24
RE: Word of Warcraft - przez Vinci - 19-07-2010, 0:13
RE: Word of Warcraft - przez Wiliameq - 19-07-2010, 10:17
RE: Word of Warcraft - przez Vinci - 19-07-2010, 22:48
RE: Word of Warcraft - przez Pablo - 20-07-2010, 9:22
RE: Word of Warcraft - przez Wiliameq - 20-07-2010, 14:04
RE: Word of Warcraft - przez Vinci - 20-07-2010, 23:06

Skocz do: