Feniks nadal nie odpowiedziałeś mi na moje pytanie.
Napisz proszę oficjalnie:
Czy jesteś związany z producentem oprogramowania Panda, by promować ją w sieci lub też z firmą której producent Pandy zlecił takie zadanie?
Cytat:sprawdź w słowniku co znaczy słowo promocja
Podstawą promocji w sieci za pomocą marketingu szeptanego - a taki wykonujesz - jest jawność działań. Wszyscy Internauci winni wiedzieć, że biorą udział w dyskusji moderowanej przez 'promotorów' danej firmy. Jeśli tego nie zrobisz - prowadzisz Marketing Szemrany - spam - naciągasz ludzi. Chcesz żebym elaborat Ci o tym napisał?
Nie wymiguj się opisami mojej działalności. Dyskutujemy tu o Tobie i Twoich przyjaciołach, którzy jakoś nie chcą się odezwać.
Cytat:uważam że nie ma nic złego w tym że zakładam na forum temat którego jeszcze nie ma i akurat ktoś może się na nim wypowiedzieć.
Oj nie bądź taki święty.
Ps. nie podejrzewam nikogo o konkurencję. Przecież bardzo często wymieniam się opiniami z osobami z konkurencji - nawet na jednym wątku. Wszystko jest w porządku jednak do czasu, kiedy ktoś pisze jedno a prawda jest zupełnie inna.
W Twoim wypadku podejrzewam Cię o nieszczerość w wykonywanych zadaniach.
Czekam zatem na Twoją oficjalną deklaracje. Proszę jednak o szczere i poważne podejście do tematu.