• Forum

• Regulamin

• Szukaj

• Użytkownicy

• Kalendarz

• Pomoc

• Kontakt

•  
Aktualny czas: 03-06-2025, 11:14 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!

Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!

Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
facebooktwitteryoutube
rootsrat
Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jaki hosting dla strony art (prosze o pomoc dla kompletnego laika :)
Autor Wiadomość
rootsrat Offline
Newbie
*

Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Question  Jaki hosting dla strony art (prosze o pomoc dla kompletnego laika :)
Witam.

Z gory sorry za brak PL znakow, ale w pracy nie mam polskiego layoutu.

Zamierzam utworzyc prywatna strone www. Chcialbym tam zamiescic pliki jpg (fotografie, zdjecia obrazow), mp3+jakis player do nich i duzo tekstu (opowiadania itp), wiec pewnie sporo miejsca bedzie potrzebne i w miare duzy transfer. Zalezy mi rowniez na braku reklam, jakosci (tzn ciaglosc dzialania itd) oraz dobrym supporcie, gdyz jestem kompletnym laikiem, jesli chodzi o tworzenie www / problemy techniczne z hostingiem. Support na pewno nie przez telefon, gdyz nie mieszkam w Polsce. Cena gra raczej drugorzedna role, aczkolwiek nie chce placic za cos, czego nie bede uzywal.

Strone zamierzam zrobic z jakiegos gotowego szablonu na poczatek, prawdopodobnie flashowa.

Czy ktos mogly polecic jakis dobry hosting odpowiadajacy moim wymaganiom?

Dzieki!
20-05-2009, 11:29
Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
Jaki hosting dla strony art (prosze o pomoc dla kompletnego laika :) - przez rootsrat - 20-05-2009, 11:29

Skocz do: