• Forum

• Regulamin

• Szukaj

• Użytkownicy

• Kalendarz

• Pomoc

• Kontakt

•  
Aktualny czas: 06-07-2025, 23:12 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!

Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!

Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
facebooktwitteryoutube
skala91
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zółta lampka w BitComet 1.09
Autor Wiadomość
skala91 Offline
Newbie
*

Liczba postów: 7
Reputacja: 0
Zółta lampka w BitComet 1.09
Witam, jak pewnie wiadomo ten problem jest bardzo powszechny. Obojętnie gdzie wpiszesz słowo kluczowe, wyskakuje ci tyś. stron. Jednak przeglądając tysiące stron nie znalazłem odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie. Mianowicie. Jak włączam BitCometa zapala mi się zółta lampka (zał. 1). Moim dostawcą jest Neostrada. W domu nie mam Routera, ponieważ mam tylko jeden komputer. Modem to: Livebox TP. Na licznych forach czytałem że zapora (mam XP SP2) może blokować porty. Niestety po wyłączeniu zapory, lampka nie zmieniała swojego koloru. Kilkakrotnie przeinstalowywałem system, ale i to nic nie dało. Na ikonce połączenia jest kudeczka ale jak wył. zapore ona znika. Wchodziłem też do konfiguracji w neostradę, wpisując IP w przeglądarke oraz podaniu NU:Admin oraz H:Admin. Nawet dzwonilem pod infolinie, na której powiedziano mi że dostawca portów nam nie blokuje. Myślę że wkońcu przy waszej pomocy uda mi się rozwiązać problem.

PS. Szybkość mojego łącza to 2Mb/s

RYS1.

[Obrazek: Lampka?type=i&key=3D2wDX6oVh&ft=f]
24-01-2009, 18:11
Odwiedź stronę użytkownika Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
Zółta lampka w BitComet 1.09 - przez skala91 - 24-01-2009, 18:11
RE: Zółta lampka w BitComet 1.09 - przez skala91 - 28-01-2009, 1:35

Skocz do: