Aktualny czas: 05-06-2025, 19:17
Witaj! (Logowanie — Rejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!
Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!
Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
|

Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
mike007
Newbie

Liczba postów: 4
Reputacja:
0
|
Pulpit
Zacznę od początku: zrobiłem obraz płyty gta san andreas wszystko było w porządku grałem jeden dzień. Na drugi dzień coś się zepsuło i zeskanowałem dysk C mks'em 2k7i znalazł jakiegoś trojana kliknąłem skasuj: nic i tak kilka razy. odinstalowałem Daemon Tools. I przez ten czas (gry kasowania i wszystkiego) Na pulpicie zrobiły mi się dziwne ikony (białe kwadraty u góry niebieski pasek i pod spodem nazwa pliku) nie da sie ich zmienić... Wchodzę w start i tam po prawej stronie są moje dokumenty moje obrazy moja muzyka i są tylko napisy nie ma ikonek obok. w panelu sterowanie wszystkie ikony są takie same (białe kwadraty ze znaczkiem w środku) Kolega polecił mi żebym zresetował komputer ale jak klikam start wyłącz komputer to nic sie nie dzieje tylko ikony na pulpicie tak "skoczyły" tak jak sie klika na "odśwież" a przyciskiem nie mogę bo mam ustawione żeby przechodził w stan wstrzymania jak nacisnę. Gdzie to można zmienić?Czy to jest wina wirusa? Jeszcze jak wchodze w dodaj lub usuń programy
i jest Gta San Andreas chce to usunąć to wyskakuje taki błąd:
Błagam O Pomoc!!!
http://www.speedyshare.com/128771853.html <= to jest link do tych ikon
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-06-2008, 19:01 przez Vinci.)
|
|
17-06-2008, 18:55 |
|
Wiadomości w tym wątku |
Pulpit - przez mike007 - 17-06-2008, 18:55
|