• Forum

• Regulamin

• Szukaj

• Użytkownicy

• Kalendarz

• Pomoc

• Kontakt

•  
Aktualny czas: 26-06-2025, 0:04 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!

Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!

Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
facebooktwitteryoutube
kocon
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem z partycjami
Autor Wiadomość
kocon Offline
Znawca

Liczba postów: 77
Reputacja: 3
Problem z partycjami
Uruchomiłem wczoraj jak gdyby nigdy nic komputer, spokojnie się wszystko załadowało ale wyskoczył mi komunikat z Avasta że wykryto na moim komputerze wirusy, chcę rutynowo usunąć ale wyskoczyło mi że nie można teraz tego usunąć i że trzeba go wykasować zanim zostanie włączony czyli zanim włączy się exploler czy coś. Skasowało mi przed właczeniem sie momentu logowania (na każdym dysku miałem trojana). Usunęło mi sie bez żadnych problemów lecz teraz dy chcę wejść wyskakuje mi takie coś http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a119...c60e9.html i http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c426...6e1be.html . Da się coś z tym zrobić bez formatowania ? (:
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-08-2009, 16:11 przez kocon.)
12-08-2009, 16:02
Odpowiedz cytując ten post
kams2160 Offline
User
**

Liczba postów: 13
Reputacja: 0
RE: Problem z partycjami
sprubuj na trybie awaryjnym przez konto głownego administratora które jest ukryte w normalnym środowisku windows
12-08-2009, 16:19
Mick Offline
Support

Liczba postów: 547
Reputacja: 36
Cytat:sprubuj na trybie awaryjnym przez konto głownego administratora które jest ukryte w normalnym środowisku windows

To nic nie da, a jedynie pogorszy sytuacje.

Twój system jest nadal zainfekowany szkodliwym oprogramowanie. Avast jest bardzo słabym programem antywirusowym i nie radzi on sobie z tym. Aby teraz doprowadzić system do ładu, zalecam:

- Przeskanowanie systemu programem Kaspersky Internet Securty (Jest również wersja nie wymagająca instalacji oraz wersje Live CD - Kaspersky Rescue Disk)
-Użycie combofixa
-Użycie programu Autoruns, aby pozbyć się pozostałości w autorunie po wirusie.

I to tyle Smile
12-08-2009, 18:15
Odwiedź stronę użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kocon Offline
Znawca

Liczba postów: 77
Reputacja: 3
Śmiga jak należy, dzięki Smile
12-08-2009, 19:38

Skocz do: