• Forum

• Regulamin

• Szukaj

• Użytkownicy

• Kalendarz

• Pomoc

• Kontakt

•  
Aktualny czas: 26-06-2025, 0:09 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!

Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!

Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
facebooktwitteryoutube
Seba666
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spadek wydajnosci komputera po formacie.
Autor Wiadomość
Seba666 Offline
Newbie
*

Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Exclamation  Spadek wydajnosci komputera po formacie.
Raportuj ten post Odpowiedz z cytatem Edytuj post
Witam. Mam problem polegajacym na spadku wydajnosci komputera po reinstalacji systemu. Wcześniej wszystko chodziło "w miarę dobrze" ,ale teraz to już kompletna tragedia! Komp:
Grafa:Gainward 8800gts 512mb
Proc:Athlon 4800+ x2 512kb cache 2.5ghz
Ram: Geil Black Dragon 2gb
Płyta: Asus m2n 570sli delux
Zasilacz: FeeL 500w
Dysk Twardy: 250gb Sagate Baracuda 16mb
Net: Radio 512kb
Windows: XP sp 2
Także sprawa wygląda następująco. Gram w call of duty 2 i 4 , przed formatem w cod 2 miałem stale 250fps a teraz ledwo 125 z warpami ,w cod 4 przed 160-200 po 60-130 i tez ścinki niesamowite nie da się grac w mp... Nic się nie przegrzewa proc 38*C w stresie 45*C grafika 42*C jak gram kolo 50-54*C ,ram 34-42*C czyli temperatury w porządku. Sterowniki niezależnie czy są najnowsze czy instalowane z płyt dołączonych do komputera. Instalowałem wszelkiego typu poprawki do procesora. tzn amd dual core optymizer ,cool'n'Quiet czy mam to zainstalowane czy nie ,gry chodzą tak samo... Nie mam już pomysłów dodam ze ustawienia biosu są takie jak wcześniej ,nic nie zmieniałem.
14-06-2009, 17:17
Odpowiedz cytując ten post

Skocz do: