• Forum

• Regulamin

• Szukaj

• Użytkownicy

• Kalendarz

• Pomoc

• Kontakt

•  
Aktualny czas: 26-06-2025, 0:16 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!

Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!

Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
facebooktwitteryoutube
kilab
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem z instalacją sterownika LCD LG W1942
Autor Wiadomość
kilab Offline
Newbie
*

Liczba postów: 2
Reputacja: 0
Problem z instalacją sterownika LCD LG W1942
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Zacznę od sytuacji w jakiej jestem. Przedwczoraj dostałem nowy monitor LCD LG W1942S (model z monitora) W1942(Analog) - z systemu. Oczywiście odłączyłem wysłużony już CRT i podłączyłem nowy. Nie zdążyłem wsadzić płyty CD ze sterownikami do napędu a tu patrzę sterownik instaluje się sam. No to spoko myślę, tylko zamiast triumfalnego pożegnania kreatora instalacji zostałem poinformowany, że wystąpił problem podczas instalowania tego sprzętu :/. Kij z tym se myślę, rozdzielczość działa to niech mu będzie, nie będę walczył. Jednak po klknięciu na przycisk Zakończ, okno kreatora zamyka się i po chwili system znów informuje, że został odnaleziony nowy spręt i próbuje instalować oprogramowanie dla niego. I tak cały czas w kółko jeśli zamykam kreatora. Niestety, za każdym razem kończy się tak samo jak za pierwszym razem.
Próbowałem usuwać monitor z menedżera urządzeń i instalować na nowo ze wskazaniem na sterowniki z płyty oraz pobrane z sieci. Nic nowego to jednak do sprawy nie wnosi <_<
[Obrazek: 96060f22899d9c59m.jpg]

Dodam, że posiadam zainstalowany system MX czy coś z tej serii, chodzi o modyfikowanego XP'ka. Myślę, że system może być przyczyną. Bez sensu jednak jest robienie formata dla jednego monitora Sad
Liczę na waszą pomoc, jak coś to pytajcie, dopiszę resztę informacji potrzebnych Wink[/align]
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-02-2009, 20:50 przez kilab.)
28-02-2009, 20:49
Odpowiedz cytując ten post
Pablo Offline
VIP

Liczba postów: 851
Reputacja: 18
RE: Problem z instalacją sterownika LCD LG W1942
Nie ma gdzieś tam opcji, żeby nie monitował o ponowną instalację?
28-02-2009, 21:58
Odwiedź stronę użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kilab Offline
Newbie
*

Liczba postów: 2
Reputacja: 0
RE: Problem z instalacją sterownika LCD LG W1942
W tym problem, że raczej nie ma. Odrazu o tym pomyślałem ;p No chyba, że ktoś sprytnie tę opcję ukrył i ja się jej doszukać nie mogę Wink
01-03-2009, 1:50
Odpowiedz cytując ten post

Skocz do: