• Forum

• Regulamin

• Szukaj

• Użytkownicy

• Kalendarz

• Pomoc

• Kontakt

•  
Aktualny czas: 26-06-2025, 0:22 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!

Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!

Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
facebooktwitteryoutube
konon
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Niechciany spam
Autor Wiadomość
konon Offline
Newbie
*

Liczba postów: 3
Reputacja: 0
Niechciany spam
to znowu ja. tym razem mam problem z mailem. skrzynkę mam na yahoo. regularnie, każdego dnia, przychodzą mi na nią (na spam i nie tylko) wiadomości z gry online, w którą kiedyś grałem. informacje dla mnie kompletnie nieprzydatne, ponieważ nie gram w tę grę już od dwóch miesięcy. moje postacie zostały usunięte automatycznie po miesiącu bezczynności. dlaczego w takim razie przychodzą te maile?! i, co ciekawe, przychodzą tylko z zagranicznych wersji gry. z polskiej wersji nic nie przychodzi. niestety grałem w tę grę na serwerach kilkunastu państw i teraz otrzymuję czasami po dziesięć maili dziennie. jak zablokować przychodzenie takich maili? jest gdzieś taka opcja?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-04-2008, 21:47 przez Vinci.)
23-04-2008, 20:18
Odpowiedz cytując ten post
Pablo Offline
VIP

Liczba postów: 851
Reputacja: 18
RE: nie chciany spam
Skoro grałeś na tamtych serwerach skontaktuj się z administracją (gdzieś musi być jakiś e-mail czy coś w ten deseń) i powiedz im o tym, że nie chcesz otrzymywać tych informacji.
23-04-2008, 20:41
Odwiedź stronę użytkownika Odpowiedz cytując ten post
konon Offline
Newbie
*

Liczba postów: 3
Reputacja: 0
dzięki za info. jeżeli to jedyne wyjście, to mam fajny problem, bo grałem na serwerach m.in. w Chinach, Korei, Turcji i Bóg wie, gdzie jeszcze Grin ale pójdę za Twoją radą, napiszę coś po angielsku i może dadzą mi spokój.
pozdro
23-04-2008, 20:49
Odpowiedz cytując ten post
m4r1usz Offline
Znawca

Liczba postów: 154
Reputacja: 4
Nie wiem czy na yahoo jest taka opcja, ale jezeli jest to dodaj te adresy z ktorych przychodza te maile odrazu jako spam. Wtedy maile z tych adresow odrazu beda w spamie. A spam chyba oprozniany jest automatycznie, wiec problem zniknie.
23-04-2008, 21:23
Odwiedź stronę użytkownika Odpowiedz cytując ten post

Skocz do: