• Forum

• Regulamin

• Szukaj

• Użytkownicy

• Kalendarz

• Pomoc

• Kontakt

•  
Aktualny czas: 01-06-2025, 16:00 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!

Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!

Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
facebooktwitteryoutube
Mimka12
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chat
Autor Wiadomość
Mimka12 Offline
Girl
*

Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Chat
Mam takie pytanie... Chcę zrobić kilka swoich pokoi czata, ale niewiem na jakiej stronie i jak. Potrzebuje to naprawdę jak najszybciej. Robiłam już kilka czatów na flash-chacie ale 2 dni działał a potem nie mogłam na niego wejść (inni zreszta też nie) chciałabym zrobic taki chat jak np na polchat. próbowałam ale nie wychodzi mi. Mógłby mi ktoś pomóc? Byłabym bardzo wdzięczna
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-03-2008, 19:20 przez Vinci.)
25-03-2008, 19:18
Odpowiedz cytując ten post
m4r1usz Offline
Znawca

Liczba postów: 154
Reputacja: 4
RE: Chat
Do takiego chatu jak polchat potrzebny by byl Ci wlasny serwer przystosowany do czata.
Nie jest prosto zrobic cos takiego. Watpie zebys sobie z tym poradzila. Potrzebny jest NickServ i wiele wiele innych plikow. Do tego nie jest to oprogramowanie open source. Wszystko jest platne. Oczywiscie da sie pobrac pliki z neta, ale bez licencji wiadomym jest ze jest to nie legalne i podlega karze.
13-04-2008, 1:40
Odwiedź stronę użytkownika Odpowiedz cytując ten post

Skocz do: