• Forum

• Regulamin

• Szukaj

• Użytkownicy

• Kalendarz

• Pomoc

• Kontakt

•  
Aktualny czas: 26-06-2025, 0:33 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!

Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!

Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
facebooktwitteryoutube
enfin007
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem z liveboxem?
Autor Wiadomość
enfin007 Offline
Newbie
*

Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Question  Problem z liveboxem?
więc...
dzaiła gg , strony się 'ładują' po czym po jakiś5-10 min jest błąd...
dzwoniłam do tp ... pomijając fakt że facet mówił do mnie jak do kogoś totalnie nierozumnego to nic nie pomogło ( odinstalowanie antyvira... zmienianie dns itp .... jakieś czyszczenie protokołów... NIC! :/ dodam, że komputer (laptop) łączy się bezprzewodowo, kompóter podpięty na kabel działa,. drugi laptop działa ( w sensie internetu) i jeszcze wczoraj u mnie też wszystko działało... ogólnie człowiek powiedział że prawdopodobnie trzeba reinstalować system , ale u mnie to raczej nie wchodzi w gre ( za dużo programów i w ogóle nie!... )

może ktoś z was ( mam nadzieję) jest mądrzejszy od niego ( i ode mnie oczywiści ;p ) i będzie mi umiał w jakiś inny sposób pomóc...

z góry dziękuje

pozdrawiam enfin
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-03-2008, 21:45 przez Vinci.)
15-01-2008, 20:20
Odpowiedz cytując ten post
m4r1usz Offline
Znawca

Liczba postów: 154
Reputacja: 4
RE: problem z liveboxem?
enfin007 napisał(a):więc...
dzaiła gg , strony się 'ładują' po czym po jakiś5-10 min jest błąd...
Moze cos wiecej o tym bledzie?
Jakis screen?
Bo tak nie znajac wiecej szczegolow nie mozemy Ci pomoc.
Co do reinstalacji systemu, jezeli nie instalowalas wszystkich programow na tym samym dysku na ktorym jest zainstalowany windows nie musisz wszystkiego tracic. Wystarczy przeciez tylko jeden dysk sformatowac.
27-01-2008, 1:30
Odwiedź stronę użytkownika Odpowiedz cytując ten post

Skocz do: