• Forum

• Regulamin

• Szukaj

• Użytkownicy

• Kalendarz

• Pomoc

• Kontakt

•  
Aktualny czas: 03-06-2025, 21:34 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!

Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!

Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
facebooktwitteryoutube
tlenikx1
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem z logowaniem
Autor Wiadomość
tlenikx1 Offline
Newbie
*

Liczba postów: 7
Reputacja: 0
Problem z logowaniem
Witam mój problem polega przy uruchamianiu systemu a mianowicie gdy włączam komputer pojawia się taka informacja jaką podam na załączonej fotce jest to troszkę uciążliwe po tej informacji jak wcisnę F1 zaczyna system normalnie się instalować nie wiem gdzie i co mam ustawić żeby system instalował się bez tej informacji za rady wielkie dzieki.    
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-03-2008, 21:39 przez Vinci.)
12-01-2008, 13:59
Odpowiedz cytując ten post
Pablo Offline
VIP

Liczba postów: 851
Reputacja: 18
RE: problem z logowaniem
Z tego co tutaj pisze jest jakiś problem z dyskiem. Spróbuj podłączyć go do innego komputera i przeskanować jakimś programem diagnozującym jego stan.
12-01-2008, 15:04
Odwiedź stronę użytkownika Odpowiedz cytując ten post
tlenikx1 Offline
Newbie
*

A czy nie mogę przeskanować dysku u mnie na kompie? mi komputer śmiga tylko że jest ten napis jak wcisnę F1 to wtedy system zaczyna się uruchamiać jeśli mam skanować ten dysk to jakim programem?
12-01-2008, 15:20
Pablo Offline
VIP

Napisałeś, że jak naciśniesz F1 to zaczyna się instalować stąd myślałem, żę nie masz systemu...
zajrzyj tutaj (lista programów)
Kod:
http://www.frazpc.pl/b/69259
12-01-2008, 16:10
tlenikx1 Offline
Newbie
*

przeskanowałem dysk ale to nic nie pomogło nawet po formatowaniu dysku wyskakuje mi ten napis bo wcześniej robiłem formatke i też mi ten napis wyskoczył nie mam pojęcia co to jest.
12-01-2008, 17:30
Pablo Offline
VIP

W tym skanowaniu chodziło mi o to, żeby wyeliminować jakieś uszkodzenia dysku (bad sectory itp.). Nie przestawiałeś czegoś wcześniej w biosie?
12-01-2008, 20:25
tlenikx1 Offline
Newbie
*

Cos kiedyś przestawiałem lecz teraz napewno nie wiem co a jeśli bym coś przestawił to i tak baterie wyciągałem i restartowałem bios więc po wyciągnięciu baterii powinien wrócić do dawnych ustawień
12-01-2008, 21:25

Skocz do: