• Forum

• Regulamin

• Szukaj

• Użytkownicy

• Kalendarz

• Pomoc

• Kontakt

•  
Aktualny czas: 01-06-2025, 7:59 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!

Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!

Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
facebooktwitteryoutube
RastaMATI_92
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem: myszka i klawiatura reagują z opóźnieniem
Autor Wiadomość
RastaMATI_92 Offline
Newbie
*

Liczba postów: 3
Reputacja: 0
Problem: myszka i klawiatura reagują z opóźnieniem
Witam.
Mam Windows 10. Pobierała mi się aktualizacja sterownika do Nvidia GeForce Experience i zatrzymała się na 35%. Po dłuższym czekaniu zrestartowałem ten program, ale nie pokazywało już nowej aktualizacji. Od chwili gdy wyłączyłem ten program, myszka i klawiatura reagują z opóźnieniem, we wszystkim (gry, przeglądarka int., na pulpicie). W samych grach licznik fps jest taki sam jak przedtem. Gdy przesuwam myszkę, to kursor przesuwa się tak przerywanie. Gdy naciskam na klawiaturę, to litery wyświetla po krótkiej chwili, z opóźnieniem. Internet też troszkę wolniej chodzi.

Przeinstalowałem ten program (geforce) i pobrała mi się najnowsza aktualizacja do niego. Odinstalowałem go programem Revo Uninstaller Pro (usunął wszystkie pozostałości). Pamiętam że usunął mi jakiś plik w folderze system32. Później przeinstalowałem program do mojej myszki (przewodowa). Klawiatura jest bezprzewodowa, nie wymaga sterowników. Te dwie rzeczy nic nie pomogły.

Co mógłbym zrobić żeby mi na ekranie klawiatura i myszka reagowały jak wcześniej? Jestem prawie pewien że to wyłączenie pobierania aktualizacji schrzaniło sprawę.

PS. Myszka: Natec Genesis GX57
Ekran TV: SONY KDL-50W685 + drogi kabel hdmi
Komputer: mocny
02-04-2016, 15:36
Odpowiedz cytując ten post
RastaMATI_92 Offline
Newbie
*

Liczba postów: 3
RE: Problem: myszka i klawiatura reagują z opóźnieniem
Temat można zamknąć. Pomoc dostałem na innym forum.
18-04-2016, 12:58
kazik43 Offline
Newbie
*

Liczba postów: 2
RE: Problem: myszka i klawiatura reagują z opóźnieniem
ja tez tak miałem

helpful hints
29-01-2017, 11:24