Aktualny czas: 01-06-2025, 19:45
Witaj! (Logowanie — Rejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!
Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!
Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
|

Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Zgubiony dysk Win7
|
Autor |
Wiadomość |
Slomka96
Newbie

Liczba postów: 1
Reputacja:
0
|
Zgubiony dysk Win7
Na wstępie oznajmiam, że kompletnie nie znam się na komputerach.
Wczoraj padł mi system na laptopie. Miałam na nim 2 partycje- jedna z systemem© a druga z moimi prywatnymi plikami (D). Znajomy przywrócił mi system z płytki jednak usunął tylko ten dysk C a D zostawił żebym nie straciła plików(dużo zdjęć itp). Gdy włączyliśmy lapka w Komputerze znajduje się tylko ten "nowy" dysk z systemem i na nim jest niecałe 69 GB. Ogólnie mój laptop ma koło 300 GB pamięci. Gdy wchodzę w "Zarządzanie komputerem"->"Zarządzanie dyskami" ten drugi dysk z prawie 230 GB pamięci jest(i jest napisane, że zajęte jest 72 GB(chyba tyle ile zajmowały te moje prywatne pliki-chyba bo nie pamiętam dokładnie). Tylko teraz problem tkwi w tym jak go przywrócić. Pomóżcie. Doradźcie mi coś, bo jestem bezradna.
Z góry dziękuję i przepraszam, że opisuje to moim lakonicznym językiem, ale ja się kompletnie nie znam na tym. Dla mnie to czarna magia. Tylko bardzo zależy mi na tych plikach.Są dla mnie ważne.
Dołączam screeny.
Slomka
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-08-2014, 21:13 przez Slomka96.)
|
|
16-08-2014, 21:12 |
|