• Forum

• Regulamin

• Szukaj

• Użytkownicy

• Kalendarz

• Pomoc

• Kontakt

•  
Aktualny czas: 01-06-2025, 2:08 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!

Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!

Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
facebooktwitteryoutube
Kanokaa
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nie da się zainstalować sterowników, Radeon 3600 HD Series.
Autor Wiadomość
Kanokaa Offline
Newbie
*

Liczba postów: 2
Reputacja: 0
Nie da się zainstalować sterowników, Radeon 3600 HD Series.
Witam.

Właśnie jestem po formacie komputera. Zainstalowałem chipset do mojej płyty głównej 'K7S8X 3.0', po czym chciałem zainstalować sterowniki do Radeona 3600 HD (3xxx series). Ściągnąłem sterowniki z strony producenta, zainstalowałem i jedynie musiałem zrestartować komputer (ze względu na instalacje netframework 2.0). Po zrestartowaniu w programach typu CPU-Z, Everest Home, menedżer urządzeń - nie widać mojej karty graficznej. Na dysku 'c' w folderze Ati Technologies też nie ma ani jednego pliku, ukrytego też nie. Dodam, że miałem ten problem już przy ostatnim formacie kilka miesięcy temu, lecz wtedy na jakimś forum dostałem link do sterowników z hotfixem chyba, zainstalowałem i działały - teraz pobierając sterowniki z tego linku nadal nic się nie dzieje.

A może powinienem zainstalować starą wersję sterowników? Tylko skąd je pobrać?
20-12-2012, 18:38
Odpowiedz cytując ten post
erlu Offline
User
**

Liczba postów: 11
Reputacja: 2
RE: Nie da się zainstalować sterowników, Radeon 3600 HD Series.
Spróbuj zainstalować starszą wersje sterownika. Czasami te nowe potrafią namieszać przy instalacji i trzeba się namęczyć. Poszukaj też może znowu tych samych i najlepiej instalke nagraj na płyte żebyś nie miał więcej problemów po formatach ;p
20-12-2012, 21:12
Kanokaa Offline
Newbie
*

Liczba postów: 2
Reputacja: 0
RE: Nie da się zainstalować sterowników, Radeon 3600 HD Series.
Starszy sterownik, działa, dzięki. ;p
20-12-2012, 21:42

Skocz do: