• Forum

• Regulamin

• Szukaj

• Użytkownicy

• Kalendarz

• Pomoc

• Kontakt

•  
Aktualny czas: 01-06-2025, 6:25 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!

Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!

Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
facebooktwitteryoutube
bolek_09
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jaką wybrać sieć gsm?
Autor Wiadomość
bolek_09 Offline
Newbie
*

Liczba postów: 2
Reputacja: 0
Jaką wybrać sieć gsm?
Hej, zastanawiam się jaka jest aktualnie najkorzystniejsza oferta na abonament. Mam w planach zrezygnować z orange (abonament 55zl) i wybrać play. Niby wszystko fajnie, oferta super, ale też tak myślałem na początku o orange ;P Zależy mi szczególnie na tanich smsach.
03-07-2011, 23:44
Odpowiedz cytując ten post
ajnsztajn Offline
Newbie
*

RE: Jaką wybrać sieć gsm?
Hej, dlaczego nie skorzystasz z porównywarki ofert operatorów?
06-07-2011, 22:14
bolek_09 Offline
Newbie
*

A znasz jakąś godną polecenia? Te które znajduje w googlach są zazwyczaj średnio aktualne. Tak w ogóle, to skąd mam wiedzieć, że jakaś przeglądarka nie jest finansowana przez któregoś z operatorów...
06-07-2011, 22:17
Pablo Offline
VIP

Liczba postów: 851
Reputacja: 18
ludzie, ludzie :P jak chcesz tanie smsy do wszystkich to wez play, tylko musisz pogodzic sie z tym, ze nikt nie bedzie do Ciebie dzwonil bo wszyscy beda mieli drozej Wink. pre-paid playa jest dobry
10-07-2011, 14:52
Odwiedź stronę użytkownika Odpowiedz cytując ten post
ajnsztajn Offline
Newbie
*

Ta, za doładowanie 30 zł dostajesz w play 1000 smsów lub darmowe rozmowy w sieci. Co do porównywarek to znajdziesz parę w googlach, jednak niektóre mają nieaktualne dane, inne są koloru fioletowego lub pomarańczowego (co jest chyba jednoznaczne:P). Także musisz uważać i mieć ograniczone zaufanie. Kumpel - maniak GSM, powiedział mi że niedługo (chyba 22 lipca) Sofcon wprowadza nową porównywarkę Ofertel.pl. Podobno ma obejmować wszystkie sieci (a nie tylko 4 główne) i inne różne cuda.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-07-2011, 14:41 przez ajnsztajn.)
13-07-2011, 19:49

Skocz do: