• Forum

• Regulamin

• Szukaj

• Użytkownicy

• Kalendarz

• Pomoc

• Kontakt

•  
Aktualny czas: 01-06-2025, 7:53 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!

Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!

Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
facebooktwitteryoutube
kari6i
Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak zainstalowac win 7 z plytki
Autor Wiadomość
kari6i Offline
Newbie
*

Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Jak zainstalowac win 7 z plytki
Cze mam problem otoz mam windows 7 orginalna kopie i orginalny klucz.Aktualnie jade na windows 7 32 a chcem zainstalowac windows 7 64 z i kiedy wchodze w bios biore boot from cd to slysze rozruch plyty i nic wiecej potem poprostu laduje sie system zamiast uruchomic instalator.Dodam ze ten sytem 32 tez nie moglem zainstalowac spod biosu tylko musialem z wlaczonego kompa normalnie nakladke robic na xp.W biosie wszystko ustawione odpowiednio czyli te first botsy i takie tam.Dodam ze probowalem z pendrive ale jak juz udaje sei wlaczyc instalator z pena to potem jak te pliki sei zaladuja to pojawia sie tylko taka pusta tapetka windos 7 i nic sei nie dzieje potem.Ja nie chce robic tak ze instaluje windos xp, potem robie nakladke windosw 7 32, niech ktos powie jak zainstalowac 7 64 bity spod biosu bo mam 4 gb ramu a 32-bitowe sys nie wykorzystuja tej pamieci

Dodam jeszcze ze jak biore w biosie to mam tylko opcje cd ze te first boty na cd rozruch i jak f12 klikam to tez tylko opcja cd-rom a 7 mam nagrana na dvd-r i nie wiem czy to moze tez od tego zalezec
27-04-2011, 17:05
Odpowiedz cytując ten post

Skocz do: