• Forum

• Regulamin

• Szukaj

• Użytkownicy

• Kalendarz

• Pomoc

• Kontakt

•  
Aktualny czas: 01-06-2025, 2:35 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!

Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!

Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
facebooktwitteryoutube
Szczepan
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Znowu problmem z kartą graficzną AMD\ATI Radeon HD 4450
Autor Wiadomość
Szczepan Offline
Newbie
*

Liczba postów: 6
Reputacja: 0
Znowu problmem z kartą graficzną AMD\ATI Radeon HD 4450
Cześć,

Witam piszę do was bo mam znowu problem z kartą (z tą którą mi wymienili na gwarancji AMD\ATI Radeon HD 4450)

Od dłuszego czasu jak siedzę przed kompem i coś na nim robię, ekran monitora nagle mi się robi czarny i wyskakuje mi komunikat: "NO SIGNAL INPUT" - jakby nie było sygnału z karty na monitor. Jednostka centralna chodzi normalnie (słyszę wentylatory jak i radiatory) ale już nie mogę wł. monitora. Kolejny przykład to taki że mi się komp całkiem zawiesza na kilka sekund i nie mogę nic na nim zrobić, dopiero jak zrobię "twardy reset" to po ponownym uruchomieniu wyskakuje mi taki oto komunikat sterowników:

"VPU Recover

VPU Recover has reset your graphics accelerator as it was no longer responding to graphics drivers commands.
Please tell ATI Techologes about this problem.
The generated error report contains only system information such as driver version. AGP settings,
graphics frame buffer size, etc. that will be used to analyze the problem. This report will be treated as anonymous.

Send Error Report, Don't Send"

Przepraszam za literówki, ale nie znam się zbyt dobrze na angielskim

Dodam jeszcze że sterowniki do karty pobrałem i zainstalowałem z netu - wersja 9.4 (a dostałem przy wymianie wersje 9.3 tylko pożyczyłem koledze) (stery zgodne z systemem)

Co do działanie samej jednostki centralnej, to chodzi mi ona jak traktor bo ją dawno nie czyściłem - stąd wiem że wszystko w środku działa

Problem występuje dość sporadycznie ale wolę dmuchać na zimne, proszę więc o pomoc jak i wskazówki (tylko bez złośliwości i głupich uwag)

Pszepraszam pomyliłem się nie HD 4450 tylko.....

AMD\ATI Radeon HD 4550

mój błąd

proszę o szybką odpowiedz, pilne
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-09-2009, 19:16 przez Szczepan.)
23-09-2009, 18:57
Odpowiedz cytując ten post
Łukasz Offline
User
**

Liczba postów: 34
Reputacja: 4
RE: Znowu problmem z kartą graficzną AMD\ATI Radeon HD 4450
hmm... Według mnie z kartą jest coś jest nie tak.
Więc jeżeli masz na gwarancji jeszcze kartę to śmiało grzej do serwisu !
24-09-2009, 11:43
Szczepan Offline
Newbie
*

Liczba postów: 6
Reputacja: 0
RE: Znowu problmem z kartą graficzną AMD\ATI Radeon HD 4450
Zamykam ten temat
25-10-2009, 18:46

Skocz do: