• Forum

• Regulamin

• Szukaj

• Użytkownicy

• Kalendarz

• Pomoc

• Kontakt

•  
Aktualny czas: 03-06-2025, 20:32 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!

Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!

Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
facebooktwitteryoutube
Daniel15
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Proszę o pomoc wirus
Autor Wiadomość
Daniel15 Offline
Newbie
*

Liczba postów: 3
Reputacja: 0
Proszę o pomoc wirus
Dzień dobry!
Mam taki problem, bo z mp3 ( empetrujki xD ) wgrywałem sobie hypercama 2 na kompa i nagle wyskoczyło mi okno że znaleziono wirusa "robaka" usunąłem go ale się okazało że on mi coś namieszał w systemach i nie mogę dostać się do żadnego z dysków lokalnych ( mam 2 partycje C i D ) na c mam system : XP PRO SPEED 2 a na D : XP PROFESSIONAL.
Jak klikam myszą dwukrotnie na obojętnie który dysk to wyskakuje mi okno : otwórz za pomocą ( tak jak do plików których się nie da otworzyć ). I nie wiem co mam robić. Czytałem dużo po internecie że trzeba usunąć plik autorn.inf ale jego mi nie wczytuje albo go nie chce usunąć. Na prawdę pogubiłem się w tym sprawdzałem dyski, skanowałem całego kompa i nic nie chce pomóc...
Proszę o pomoc...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-07-2009, 18:58 przez Vinci.)
10-07-2009, 12:12
Odpowiedz cytując ten post
Mick Offline
Support

Liczba postów: 547
Reputacja: 36
RE: Proszę o pomoc wirus
Pobież program Combofix i włącz go.
Użyj programu Autoruns aby usunąć wirusy z autostartu.
Jakiego programu antywirusowego używasz?
10-07-2009, 20:22
Odwiedź stronę użytkownika Odpowiedz cytując ten post

Skocz do: