• Forum

• Regulamin

• Szukaj

• Użytkownicy

• Kalendarz

• Pomoc

• Kontakt

•  
Aktualny czas: 01-06-2025, 7:42 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!

Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!

Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
facebooktwitteryoutube
Vinci
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
GC 2007: Mafia 2 oficjalnie! Pierwsze screeny!
Autor Wiadomość
Vinci Offline
Administrator Techniczny

Liczba postów: 771
Reputacja: 32
GC 2007: Mafia 2 oficjalnie! Pierwsze screeny!
Tak, tak, tak! Na tę informację czekaliśmy od dawna. Przedstawiciele 2K Games właśnie oficjalnie zapowiedzieli kontynuację wyśmienitej gry Mafia. Wiadomo już, że Mafia 2 ukaże się na PC, Xboxa 360 oraz Playstation 3. Już teraz prezentujemy pierwsze screeny z gry!

W ostatnich tygodniach coraz głośniej mówiło się o tym, że lada moment pojawi się oficjalna zapowiedź gry Mafia 2. Większość obserwatorów twierdziła jednak, że tytuł zostanie zaprezentowany podczas tegorocznych targów Games Convention. Stało się jednak inaczej. Autorzy ogłosili projekt tuż przed rozpoczęciem imprezy.

Mafia 2 ma być godnym następcą swojego wielkiego poprzednika. Autorzy donoszą, że akcja gry rozgrywać się będzie na przełomie lat 40. i 50. XX wieku. Za miejsce obrano bliżej nieokreślone miasto w Stanach Zjednoczonych.

Niestety, na więcej informacji trzeba będzie jeszcze trochę poczekać. Kto wie, może Games Convention 2007 odpowie na część pytań? Odpowiedź poznamy już w ciągu kilku najbliższych dni. Zostańcie z nami!

Poniżej prezentujemy pierwsze screeny z gry. Oficjalna strona znajduje się tutaj.

[Obrazek: 39055]

[Obrazek: 39056]

[Obrazek: 39057]

[Obrazek: 39058]

[Obrazek: 39059]

źródło: http://www.idg.pl/news/120871.html

Nie wiem jak Wy, ale ja już nie mogę się do czekać tej wspanialej kontynuacji hitu jakim jest Mafia :P
27-08-2007, 18:37
Odwiedź stronę użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Pablo Offline
VIP

Liczba postów: 851
Reputacja: 18

No nareszcie ciekawe kiedy będzie premieraGrin Wiadomo pierwsza część była świetna, pozostaje tylko mieć nadzieje iż druga będzie tak samo dobra, jeśli nie lepsza.
27-08-2007, 19:42
Odwiedź stronę użytkownika Odpowiedz cytując ten post
barinton Offline
Newbie
*

Liczba postów: 5
Reputacja: 0

Nie mogę się doczekać na sequel Mafii Wink) Mam nadzieję, że będzie to równie dobra gra jak pierwowzórWink)
12-11-2007, 21:22
Odpowiedz cytując ten post
pluto_osp Offline
Newbie
*

Liczba postów: 9
RE: GC 2007: Mafia 2 oficjalnie! Pierwsze screeny!
Noo wkońcu Wink) Mafia była świetna;] wedlług mnie GTA to przedszkole w porównaniu z Mafią ..
26-03-2008, 21:31
PoP_Gniezno Offline
Newbie
*

Liczba postów: 1
RE: GC 2007: Mafia 2 oficjalnie! Pierwsze screeny!
Zbiór screenów i innych ciekawostek związanych z Mafią 2.
Ten zbiór robiłem od jakiegoś czasu. Znajdują się tutaj wszystkie znalezione przeze mnie screeny jak i tapety oraz trainer. Jeśli ktoś ma jakieś które tu nie ma prosiłbym o informację na PW Smile

Screeny:
[Obrazek: 2_160_328978.jpg] [Obrazek: 2_160_328979.jpg] [Obrazek: 2_160_328980.jpg] [Obrazek: 2_160_328983.jpg] [Obrazek: 2_160_328984.jpg] [Obrazek: 2_160_328985.jpg] [Obrazek: 2_160_328986.jpg] [Obrazek: 2_160_328988.jpg]

Możliwe, że jakiegoś brakuje. Wszystkie screeny jakie mam są na:
Mafia 2 - Screeny z gry

Oraz dla osób które jeszcze nie widziały trainera:
Zapowiedź Mafia 2

Ps. Będą aktualizował temat za każdym razem gdy pojawi się jakaś multimedialna nowinka czyli np. screen, tapeta czy też filmik Smile

Ps 2. "Wprowadzona wiadomość zawiera 29 obrazków, a administrator ustalił limit 10 obrazków na wiadomość. Usuń niektóre obrazki z wiadomości." No niestety musiałem usunąć większość z postu.. zostawiłem te najnowsze
28-04-2008, 9:16

Skocz do: