• Forum

• Regulamin

• Szukaj

• Użytkownicy

• Kalendarz

• Pomoc

• Kontakt

•  
Aktualny czas: 03-06-2025, 23:26 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!

Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!

Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
facebooktwitteryoutube
rockysikorski
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Windows xp, 2 klucze?? aktywacja,
Autor Wiadomość
rockysikorski Offline
Newbie
*

Liczba postów: 4
Reputacja: 0
Windows xp, 2 klucze?? aktywacja,
witam. kupiłem komuter uzywany z systemem zainstalowanym xp pro- pełna wersja zainstalowana. pewnego razu zachciało mi sie zrobic przywracanie systemu i co sie okazało? ze po uruchomieniu komputera wyswietlalo sie okno z aktywacja systemu poprzez internet i dalsze logowanie nie moglo zostac ponawiane,trzeba bylo podac klucz z naklejki , której nie mam . wpisywalem klucze i nic , az mi sie udalo. jakis przypadkowy klucz znalazlem ale nie od tego windowsa. teraz wszystko chodzi normalnie ale czy windows mogl sie przestawic na wersje trial???jezeli byla pelna zainstalwana?? wkoncu 2 klucze byly wpisywane.

prosze o odpowiedź, zgory wielkie podziekowania:?:

ps

okazalo sie ze klucz od oryginalnego systemu był w obudowie, dziwne troche ale nie komentuję . ale teraz jest inny klucz wpisany niz ten z naklejki. czy windows nadal bedzie normalnie pracował?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-01-2009, 22:08 przez Vinci.)
09-01-2009, 15:21
Odpowiedz cytując ten post
Pablo Offline
VIP

Liczba postów: 851
Reputacja: 18
RE: windows xp, 2 klucze?? aktywacja,
"jakiś przypadkowy klucz" co to znaczy? Jeśli wziąłeś jakiś inny z nieznanego źródła to, powinien chodzić normalnie. Raczej się nic nie powinno "przestawić". Jednak system powinien działać z Twoim oryginalnym kluczem. W środku może była dlatego, że na obudowie powinna być a ktoś jej nie chciał na widoku.
09-01-2009, 17:22
Odwiedź stronę użytkownika Odpowiedz cytując ten post
rockysikorski Offline
Newbie
*

RE: Windows xp, 2 klucze?? aktywacja,
no właśnie,ale naklejka powinna zawsze byc na widoku, dzieki za odpowiedź i pozdrawiam. temat można zamknąć

ps
teraz jest ten inny klucz wpisany ale ja go spisałem z obudowy komputera z biblioteki publicznej i ten klucz widnieje w moim systemie , sprawdzałem za pomocą programu key finer
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-01-2009, 20:08 przez Vinci.)
10-01-2009, 18:37
m4r1usz Offline
Znawca

Liczba postów: 154
Reputacja: 4
Nie słyszałem nigdy o windowsie w wersji trial. Masz normalnego widowsa, tylko ,że tak powiem w pewnym stopniu pirackiego. Z tym kluczem co masz, nie próbował bym ściągac aktualizacji z microsoftu bo może się okazać, że masz nielegalny system.
11-01-2009, 6:11
Odwiedź stronę użytkownika Odpowiedz cytując ten post
rockysikorski Offline
Newbie
*

wiem rozumiem , dzieki serdeczne
11-01-2009, 16:05

Skocz do: